check in.

I morgon går jag på jobblivet igen. Kluvet känslomässigt men får se det positiva och inse att man dunkar in till pensionen. O kondisen man får av att trampa te jobbet varje morgon. Behöver ju lite deg nu så ja kan köpa lite stuff till lägenheten. Ska försöka klura ut hur bardelen ska se ut. Men prio 1 blir tv. ska stoppa in en tillsvidaresoffa och lite sådär. Trodde bestämt att jag hade skaffat mig ett com-hem-boende. Men fick det sköna beskedet att det minsan är......TELE2 som gäller igen. pungspark. näsblod. usch. vad att göra. det som är är. nåja när allt är på plats ska jag ta en cigarr på min balkong och titta ut över wilda wäster. bifogar en relevant klassisk truddilutt.


Kaos...

att flytta är inte det lättaste har ja märkt nu. trots att jag inte har gjort så mkt annat i mitt liv. Levt som en zigenare ungefär.
Vann ju budgivningen kl 17:38 den 4e juni.

Dealen var att efter ja skrivit på kontrakten så skickade mäklarn papprena till säljaren som nu bor på annan ort men just då befann sig på Rhodos. Men posten kom aldrig fram till hans bostad på annan ort utan försvann.

Nu bestämdes ett nytt möte lite senare. Ca 2 veckor sedan. Där vi båda träffades och skrev på samtidigt. Preliminärt så kom vi överens om att han skulle tömma lyan till den 2a Juli. Förutsättningen var att ja skulle bli godkänd av föreningen innan den sista juni. Igår ringde banken o sa att föreningen inte skulle hinna ha möte o skriva på ETT papper. Så tidigast 15e Juli skulle ja kunna flytta in då. Okej.....För 10 minuter sedan ringer mäklaren och säger att föreningen skickat tillbaka medlemsansökan utan påskrift. Men att hon hade fått klartecken från föreningen i alla fall. Så om ja vill så skriver ja klart allt på måndag 1400 . Flyttar in samma dag för att 0700 på tisdag börja jobba.

JA tackade ja. Så på måndag (om nu inget annat händer under resans gång) så flyttar ja in. och robban på tisdag.
None

Wild West Steakhouse till stan?.....

verkar som om ännu en resturang kommer öppna portarna i Örebro. Såg att Wild West Steakhouse sökte personal i Örebro. Det vore en fröjd för staden som inte har något ställe som har befogenhet att kalla sig Steakhouse. Ögnade igenom menyn . Finns en del utmaningar och häftiga erbjudanden. 1 kilos oxfilè t.ex . gå in läs och hoppas att det inte dröjer länge förens detta ställe finns i stan.   www.wildwest.se !



dagens lookalike

            Gissa vem som är vem!               

Susanna kallur?                                                                                                 Hamster?

2an

Jobb ......................................................................................check

dagens ord :
dödsamortera. ; jag dödsamorterar; jag amorterar så mycket att jag inte har råd med mat.

jadå

..


idag

recover
gratäng
sallad
fetaost
kyckling
bea
ketchup
öl
opel tigra
youtube
ej samtal....
vila
vatten
snart godnatt

Jobbintervju

skulle infinna mig 0900 för jobbintervju och var så klart i tid. men kom inte in för själva intervjun förens typ 20 över. men men det blev av i alla fall.
riktigt nöjd med mitt framträdande och det var dom med. endast 4 anställningar dock och ej 6st som tidigare deklarerats. men dom hade även en intrvjudag igår och kanke bokade 2 jobb till dem. mest tjejer konstigt nog. brukar ju stå i annonser att "då vi har mest män som jobbar här ser ví mer än gärna kvinnliga sökande".
Detta gör ju att man får känslan av att en tjej kommer in för att hon är tjej. o inte för personlighet och kompetens. Finns ju ingen jämnställdhet i det här samhället. =) Men men får iaf svar på torsdag så nu ligger det i deras händer.


Skriva nya kontrakt på lägenheten i morgon. Posten hade visst slarvat bort dom gamla. så det blir o rita på en stor jävla hög papper till. likadana. stackars träd som tvingats sätta livet till för att slöa sommarjobbare på posten inte orkat suga in introduktionsinformationen ordentligt.

ska o hälsa på 94erna ikväll o se när dom plågas av Robban. själv kan ja inte vara med p.g.a förkyldning.

För övrigt flyttar Pizza Hut in i stan igen. Ett ställe man kanske minns främst för att det fanns en heliumtub där man kunde göra sina egna ballonger. Vi gick alltid dit med innebandylaget som avslutning och sög i oss kopiösa mängder dricka och helium. Succè


villa

spanien gav sverige en pungspark ...rakt på skåne som kändes ända upp till treriksröset. nu fixar vi säkert det här ändå men i allafall. Seg start på kvällen idag med turkiet-tjeckien... senare får man väl se om Ronaldo kan glänsa lite. Tycker inte han har varit sådär ûberbra som bara han kan. men det kanske kommer ikväll ..

Snacka om att stämningen dog igår när Villa gjorde målet. Inte ett ljud . illa men nu är det bara o köra över Ryssland som vi brukar göra. Att dom skapade massa chanser mot ett av em`s sämsta lag bör inte skrämma oss. Zlatan o Henke från start ..fixar 2-0 innan paus så kan dom vila till kvarten sen som spelas 21a om vi kommer 2a. check.!

hallo allemaal

som jag skriver i  bloggen 2008-05-27 klockan 20:44:35 så vinner holland em!!!

du ser ju hur som spelar ikväll!!! dom spöar allt o alla.. 2 matcher mot ex-finalisterna med 6-1 ??? vad händer och då är ändå inte Babel på plan....

Van Nistelrooy`s helikopterfint vid linjen som passar Robben som slår inlägg till nyinbytte V Persie är världsklass,,

Vinner Holland? Så kommer jag lägga mig på spåret åt att jag inte satsade den 1000ing jag tänkte då jag skrev förra blogginlägget om holland då de stod i 14 !! ggr pengarna ...


seb larson kim o zlatan i morgon tack. skador i ryssland kan göra det enklare för oss mot kvarten. spanien ska vi va glada om vi får X emot!



ps. tippar holland-portugal i final


Av ätare, för ätare

Idagens avsnitt presenterar jag Krobbe`s Kebabsnack.! En både enkel och snabblagad rätt som fungerar både som lunch och nattsnack.!

Tortillabröd
ganska varmt
kebabkött
svamp
rödlök
sallad
senap
ketchup
aivar


hmz....

hur ska ja hinna.....

bli kock....
öppna min resturang.....
hinna jobba in en budget....
bli mäklare....

på den lilla livstid som e kvar? känns som man måste välja snart.


Stoor o Seb från start e vår enda chans känns det som mot Spanien. Galet firande mot Grekland. Fler sånna kvällar tack!



överflödig media.

n/a ......har sagt det förr och säger det igen. den är skit som tidning. och nu även som websajt på na.se

Em stundar. Det största som går att skriva om just nu. Alla medier har sina utsända på plats och n/a vill inte vara sämre. Dom har Malin Engström och kicki nilsson(?) den duktige fotografen på plats. Man hoppades att det skulle komma skön em-puls-temp-mätare osv..kanske repotage om nått stort Örebrogäng som campar mitt i em-grytan .
Men det har dom inte....inte heller nån intervju med nån spelare...däremot intervjuar dom en annan reporter från indien??? Det tyckte dom var mest relevant. Fan leverera nu brudar.!

finns mkt mer o skriva på minussidan om na men nog om det.!

Idag dödens grupp!!! Mitt favorit-Holland som nu är sargat kommer få tufft. Vi minns sköna straffmöten mellan Van deer Sar och då Toldo. Spännande kväll !! Och i morgon smäller det. Vinner Sverige kommer Stortorget koka. Får vi se en Herman i likkistan även i år`? Känns som tiden till den här dan före dopparedagen gått sjukt fort nu. Nu vill man bara bromsa ner , suga in och njuta. Låt showen börja! Släng pärmarna åt helvete Lagerbäck. Go nuts o börja med spelare som Källström,Chippen,Seb Larsson och Stoor.

em dag 2

österrike lyckades ju aldrig få in den kvittering som dom var så värda,!
tyskland spelade ....som tyskland.

holland vinner nog inte. som jag tippade nu med både Babel och Robben på skadelistan.

Badpremiär idag.! Senare än något annat år men. så är det.

trehalver kommer bra överens med em. räcker så.

Jobb

Studentdag som denna har man tillbringat som kock på en student/födelsedags firande 2 i 1 alltså.
Men med bra verktyg fixar även den mest ovane kocken det mesta. 45 grader i solen vid lokalen och vet inte hur mycket varmare det var vid grillen men det var lite småhett kan jag säga.

Lutar åt att jag o Robban flyttar 1a Juli. Tur att jag inte hunnit packa upp det mesta än. Dessutom sålt av en del överflödiga saker så som tv och skor. Och Borgen måste nu bort.! Kan va den bästa sängen jag haft i min ägo.
Både skön och samtidigt skonsam för ryggen. Ett riktigt sovarspa! Nya "sängen/loftet" kräver 160 madrass. Så brett har jag aldrig haft och kommer nog gå vilse. Funderar därför på en bäddsoffa som jag kan somna i om kvällarna framför tvn som ej heller den är inhandlad ännu.

Glad student! till alla som firar en sådan idag...!!!
alla minns inte sin student.
Ikväll blir det lugnt ....ska se À la Emma på femman och 2 fast 2 furious efter det. 

 

Lätt...

lägenheten är nu min.

Krobbe invest har gjort sin första investering. Kan bli fler. Så småningom.

Nu ska ja bara lyckas få ett jobb med så ja kan börja beta av en skuld på ca en halv mille.

suck!

last night i did`n sleep.............................


övrigt lägger mitt sista bud på lyan idag! nu är det bara hoppas..

oj

har typ enmiljonfyrahundrasextiosjutusensexhundraförtioen saker o tänka på just nu.....

fick dock tillbaka på skatten idag .. det var ju positivt.

funderar bl.a på om ja ska lägga nått mer bud på lyan....hm hm hm hm hm hm hmmmmmmmmmm

Dagen..

vakna (nähä?)
åkte och hämta smörgåstårta och leverade densamme till Kokko Melèns
kasta i sig en lingongrova m kalkonskiva.
gymet......
samtal för att kolla upp vad som stod på dagens lunchmeny....valde pyttipannan som inte alls var god.
kom hem åt äggen och rödbetorna i pyttipannalådan...slängde in lådan  i kylen
åkte till syrran och olle för smörgåstårtaätning.
åkte på lägenghetsvisning....
åkte till syrran och droppade henne där...
åkte till mormor för taktiksamtal inför morgondagens bettande på lägenhet.
åkte hem och böt om ....
åkte till mellringe och lattjade innebandy
åkte hem....tvingade i mig pyttipannan med hjälp av lite potatissallad och ramlösa kaktus. (skogshallon fanns ej)
bloggade
duschade
somnade som en gris.

nej inte han!

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1339660&wpa=en-person-omkom-i-arbetsplatsolycka


fick beskedet precis om vem det var som omkom idag på gamla jobbet. hoppades att det inte var någon man visste vem det var men det var en sådan.. det var en person som var mycket god och hur rolig som helst.alltid glad och lättade upp stämningen.... kanske skriver mer om detta får se.

RSS 2.0
Test