Värt?

norrköping....hm fick se ett mål i allafall ...Big Tasty =) men skoj o komma ur stan en kort stund så där. Pissa i norrköping. kika fotboll . eller fotboll det var det gamla örebro som spelade igår. Pelle Blohm kanske har rätt. Ösk kan inte vinna på naturgräs. Nåja gott väder idag. Lite småkyligt i luften men så är det ju april med. Att tvätta och försöka få lite sol idag för att ev åka upp på premiärtripp till stugan imorgon.

Benpasset från igår känns idag som väntar. Skönt! Då vet man att man rört på sig. //krobbe.


Peking!

Ett måndagseftermiddagsnöje kan vara att åka 3 st till Norrköping och heja fram ÖSKpå bortaplan.  9 bussar från Örebro samt en rishög till bil med oss 3 i =) nej ja vet inte hur den ser ut men. Skoj ska det bli och 2-1 till ÖSK ska det bli med. Halilovic gör andra målet när Walker blitt utbytt. Första kommer på självmål.
image77

Fick ett

mms av andreas i lördags.......på hans första gris! Grattis Nästa bild är på det fina kvällsmålet..."pannbiffmacka m stekt lök"

image75

image76

Framtiden är här.

läste att det nu finns nikotinfritt lössnus.....hm vad kommer härnäst? platta tv-aparater? Vem vet..

AcDc igår. Tajt bra. dock en blyg angus. men det är väl det närmsta man kommer.......

träffade även teardrive`s sångare aandrej. han lovade dock inga framtida spelningar. synd.

dmfinaltorskshelvette...............2-1............2-5 skit men vi hade guldet i 18 sekunder. Släppte in billiga mål. Dom hade 7 skott på mål o 5 gick in.Vi satte 2 av 17 varav 4 frilägen då vinner man inga matcher...inga guld. nya tag
får se om ja kan få tiin o räcka te o träna dom i höst med vore kul.

tänkte lägga in en bild på ett bra tips till kvällsmål. Men mobilen ligger på laddning. får bli annan gång. take care o lycka till på idolaudition imorrn mickan !

"här vill du smaka?"

"ja visst...*schluurp*.....*host* usch vafan e de här lime o sprit?

"JA!!! hur kunde du gissa det?"

"Ja de smakade .......lime o..............sprit"

Dagens Rätter

Strålande vårsol idag. Blev en kvart i solskenet. För att sedan droppa morsan på öster och ta del av Robbans vardag. Vi åkte till Vardagsrummet och lunchade. Maten smakade helt ok man fick en lagom portion. Fräsch sallad men brödet var slut. Robban det aset fick sista biten men den var ändå hård och jag tror att brödet skulle föreställa mjukt. Kaffet efteråt var 3 plus. Priset 69:- . Stället får 3 starka plus av 5. Snudd på 4.

Middagen En egenkomponerad klassiker. Av ätare ...för ätare. Alltid 5 plus.

image74

saxat om Öl

En samling ölentusiaster har sökt med ljus och lykta efter världens billigaste öl. Nu har de funnit en skumkrönt skapelse för 1 krona glaset. Men resan till Somalia tillkommer.

Vad det krigshärjade landet har att erbjuda i övrigt är inget som entusiasterna bakom sajten pintprice.com lägger någon vikt vid. Ambitionen är istället att finkamma världens alla länder efter de billigaste - och dyraste - ölen.


Den som vill
kan troligtvis dra andra slutsatser av att den billigaste ölen i stor utsträckning återfinns i svåråtkomliga och krisdrabbade länder. Det somaliska ölet är inte billigast - priser på en dryg krona per "pint" uppges även förekomma i Kongo . Efter följer ett pärlband av länder som Etiopien, Burma, Nordkorea och Vitryssland

källa: e24.se


Bowling

fick ett samtal på kvällskvisten från kjellman som undrade vad som stod på kvällens schema. allt utom fys svarade jag o resultatet blev ett stycke bowling. Med oss fick vi även robban. Blev en trevlig tillställning som bjöd på mycket garv o ett par carlsberg export. Visar här nedan hur det kunde se ut.
image73

Möte ikväll ang innebandyframtiden. Hoppas det blir bra

Morbror

21 April 2008.....till en liten flicka på 3800gram. född 1530.

Lite oruntinerat o kläcka sånära inpå löning men Det löser sig nog.

Namnförslag Ellen........mer info kommer.

Bad.....minton

Blev utmanad i badminton idag. Tänkte det blir ju lugnt stå o veva lite bollar. Mötte morsans kille Kent. Han stod på 1kvm o skicka iväg bollar till höger o vänster mot mig som fick agera iller o kuta runt som fan  o veva. När ja väl gjort 2 dödslöpningar o kom fram till en boll som ja precis hann så missade jag väl densamme väl på plats.

Skönt o få fysa lite iaf....

image72


fartkameror är bra.!

Men ja e inte bitter.  Att få hem ett vackert foto på sig själv ingår ju i priset. Notan avslöjas Ej.


Här är mitt kontor på jobbet


jag har blivit frälst av jesus

Kvällen bjuder på fotboll. 

Rolig notis...

Robban va på Ace i london i helgen. Tror vi.(fett avundsjuk. ) Han lägger upp det så. Men om man studerar bilden bakom honom så ser man på arrangemangstavlan att det faktiskt står GAY under.?....hm var robban på ace? eller gayhuset?

Är man fritidsforskare så har man inte bättre för sig än att hålla på med sånt . Här . Hoppas du inte tar illa upp vännen.


image68



Sommar igår.

I går var det nästan sommar ute. Idag på förmiddagen var det hyfsat skönt.
Morsan bestämde sick för att plantera lite blommor eftersom nu skulle allt sommaren kika fram på allvar.
10 minuter efter hennes belåtenhetscigg såg det ut så här =)





sen sist....

huggormar....
regnbåge stor jävel.
sjö
nescafe
köttbit från oxe
mullemeck
mr.woodcock
fågelfajt
pistagenötter
poker
casino
köttbit från ko
sol
lång jävla grusväg.
papperssortering


Städ v2.

Upp 0900.! städning på schemat. 3 dar i nya kollektivet så åker man på o städa direkt. de e ju typiskt . nej anledningen är väl främst att vi städade åt mor för att hon fyller 45 imorgon.! Halvvägs till 90 !! kan ju aldrig kännas bra.

Ringde en nu o ville titta på min lägenhet. så Blir väl o åka dit om nån timme. Hoppas hon ville ha den.
 
Inredningen i mitt nya bo ser ut som följande. Cirka 10 kvm. En säng....en tv på golvet o sopsäckar med kläder i . o så datorn i ett fint litet hörn =) men ja trivs.

ev fotboll ikväll....inomhus att titta på ösk- kalmar. O`learys kanske

hon tog lyan o snart äre helg....kan ju inte bli bättre.


När man funderar........

JU MER DU LETAR EFTER SVAR, DESSTO FLER FRÅGOR FÅR DU. //krobbe

Inför nästa års SM-guld!


Lee Goren lämnar Skellefteå.                           

I dag blev kanadensaren klar
 för Färjestad.
Goren, 30, gjorde dundersuccé i
 Skellefteå säsongen 2007-2008.
Kanadensaren svarade för 36 poäng
(16+20) på 47 matcher


Inför nästa års SM-guld.!

                              image59

Marius Holtet klar för Färjestad BK



Färjestad har skrivit tvåårskontrakt med ytterforwarden Marius Holtet, 23, från Dallas Stars NHL-organisation som återvänder till Färjestad efter fyra år i USA.
- En energispelare med rätt karaktär och rätt ålder, säger Färjestads tillträdande sportchef Thomas Rundqvist.

Holtet har de fyra senaste säsongerna spelat i AHL och tillhört Dallas Stars, men tillbringat största delen i Houston Aeros och Iowa Stars där han sammanlagt spelat 254 AHL-matcher och svarat för 83 poäng (42+41).
- Han har haft lite otur och blivit aningen "misshandlad", i en annan organisation hade han säkert redan varit NHL-spelare, säger Rundqvist.


Legend.

image58

Lite.............

robban hade nån slags tillställning igår han fyllde ju förut nån gång,,,,va rätt trevligt,. Va lite otaggad innan för att ungarna inte spelar den innebandy ja vill . Vi hamnade ju iofs i dödens grupp men, skitsamma.

drog taxi te robban o plocka med kjellman på vägen. blev mkt taxi igår. ej våga titta konto.. fick ryck på natten när ja va utan snus så det blev en taxi till eurostop tur o retur. Sen snodde vi nåns taxi från robbans place o drog vidare.
10 öl o 3 glas vitt...så man blev lite halvslirig i tonen. Bjuckar på mitt nya scènstuk...som kan ses nedan. dags o sova nu ...blev bara 12 timmars sömn inatt=)
image57

Det hade räckt med så lite.............................................

men fan. Ibland vill det sig inte.  bara konstatera.

Annars spelade vi ÖrebroCupen igår . Eller vi ,jag stod i båset o såg 20 vilsna tonåringar irra omkring.

Vi kom hem från dag ett med resultaten 4-10.....och 2-10. Kalkylerade med o vinna andra matchen. gick sådär. =)
Nu blir det B-slutspel. Att vinna det mildrar förnedringen men att snabbt få helg o glömma detta kanske är lika bra.

http://www.alforno.se/ <-- där kan du bli serverad gammal öl,tvillingar och bra mat. +++



Nu äre lugnt.

Kände mig överdrivet stressad igår efter jag anlänt från  Oslo. Snackade först med Sippi på msn....han undrade om jag hade lust att ställa upp för Sportklubben o sitta i vivalla under Örebro-cupen. Medans vi snackade ringer hasse.....(tränarkollega)

"Laddad inför helgen?" frågar han....

"Öhm....vaddå? sa ja trött och förvirrat...

"Ja det är ju Örebrocupen" säger han på självklar halvskånska...

Visst fan!! Det hade jag ingen tanke på ...inte ens när ja snackade med sippi slog det mig att jag kanske borde stå i båset med grabbarna. humms....ja som hade planerat upp mig för helgen fick nu ändra strategi drastiskt.
Men nu är det lungt.....nu tar ja det som det kommer. Tänkte ju flytta lite skit med men de får bli imorrn förmiddag. Fått bärhjälp av en som går på gym och äter pulver. Mer av honom ser ni nedan. Morgondagens hjälte?  Sen blir det o klura hurfan ja ska lösa gåtan med truppen. 22 pojkar i trotsåldern.



Bild 1 Så jobbar en fritidsforskare
Bild 2 0 3 Morgondagens hjälte?
Bild 4 Bänkarna där ja befann mig i måndags och en sommar för 11 år sedan.
Bild 5 Lasterna...
Bild 6 I en av lyorna bor Oslo`s största gräskung.












kaos.....(cow`s?)

bättre uppdatering kommer nog förmodligen annan dag.. hemma från oslo nu iaf.. frid o fröjd trodde jag. icke hade glömt livet här hemma har ungefär tjugoåttatusenfyrahundrasextiotre saker o fixa fr.o.m nu te helgen. Hörs på måndag håll ut!

image47

Dag II Oslo

Sitter hemma hos dogge o pillar med datorn. Gårdagen bestod i att komma fram. Eller till oslo iaf o sen vänta på Dogge som fick jobba över ett par timmar. Racing genom hela stan som e byggd för smal.

Komma fram....bjucka på käk....ta en öl....

Träffa vesslan på nå ställe i stan....ta några till öl ....åka hem ...gott käk på vägen

Idag skulle vara den stora jobbfixardagen............men vaknade 7 av att grabbarna stack....satte mig o sökte några kneg.
Somnade om till 11....tog en sväng på stan men hälsade inte på några företag. Funderat en jävla massa till höger o vänster om detta. Vill ja jobba o bo här? .......................................................hm.

Ikväll blir det en ev innebandyträning me dogges lag . Fick stanna till torsdag morgon om ja ville men de lutar kanske åt att jag åker hem redan i morgon. velpelle!!

RSS 2.0
Test