Jobbintervju

skulle infinna mig 0900 för jobbintervju och var så klart i tid. men kom inte in för själva intervjun förens typ 20 över. men men det blev av i alla fall.
riktigt nöjd med mitt framträdande och det var dom med. endast 4 anställningar dock och ej 6st som tidigare deklarerats. men dom hade även en intrvjudag igår och kanke bokade 2 jobb till dem. mest tjejer konstigt nog. brukar ju stå i annonser att "då vi har mest män som jobbar här ser ví mer än gärna kvinnliga sökande".
Detta gör ju att man får känslan av att en tjej kommer in för att hon är tjej. o inte för personlighet och kompetens. Finns ju ingen jämnställdhet i det här samhället. =) Men men får iaf svar på torsdag så nu ligger det i deras händer.


Skriva nya kontrakt på lägenheten i morgon. Posten hade visst slarvat bort dom gamla. så det blir o rita på en stor jävla hög papper till. likadana. stackars träd som tvingats sätta livet till för att slöa sommarjobbare på posten inte orkat suga in introduktionsinformationen ordentligt.

ska o hälsa på 94erna ikväll o se när dom plågas av Robban. själv kan ja inte vara med p.g.a förkyldning.

För övrigt flyttar Pizza Hut in i stan igen. Ett ställe man kanske minns främst för att det fanns en heliumtub där man kunde göra sina egna ballonger. Vi gick alltid dit med innebandylaget som avslutning och sög i oss kopiösa mängder dricka och helium. Succè


Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt att det gick bra..

2008-06-17 @ 22:53:24
URL: http://emmaseger.blogg.se/
Postat av: krobbe

det vet vi ju inte än men

2008-06-18 @ 11:53:35
Postat av: Emma

ne de vet jag väl.. men att det kändes bra.

2008-06-18 @ 16:34:23
URL: http://emmaseger.blogg.se/
Postat av: Anonym

a

2008-06-19 @ 11:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test