tempo Sveriges Dyraste Matkasse!


så.....att...

känns att kölden är på väg. det där klassiska morgonrugget börjar smyga sig på.  påminner om skolstarterna. småfrossigt på morgonen. usch. jävligt tuff vecka på kneget. ge oss lite finans-kris-lugn-o-ro för fan. lite skadar inte.
blir nog värre nästa vecka. har lite ärenden utanför också som gör huvet än mer ansträngt. korpen drar bl.a igång igen. sluttampen. träning ikväll , ska bli spännande o se hur det känns o träna en fredag. kan nog vara jävligt nyttigt för mig. då jag brukar ta en avkopplingsdricka istället för att uppsöka spåret. spårat....hm ... venne....

ciao

Puh tuff dag.....

fick i måndags beskedet att jag skulle gå handledarutbildning. ...hm okeeeej tänkte jag...inte helt överraskad då jag haft stor del i den upplärning som skett internt för att utbilda ise-konsulter. nu handlar det om ett bemanningsföretag som ska placera ut sina praktikanter och dom behöver ju stöd,hjälp och upplärning. så jag och en till gick en utbildning idag om att lära ut. 8,30-12..... vi började med baguette o kaffe till 0915 . sen kikade vi lite på film...fick lösa sånna där "nej-men-tänk-på-ett-annat-sätt-din-dumma-jävel-uppgifter".....var kul . Man känner sig så jävla klevver efteråt när man förstår svaret, som vi iofs....nästan lyckades lista ut utan hjälp vilket bara 1% av försökskaninerna lyckats med. efter teori o övningar ...1130....fick vi sommarlunch...potatissallad och kallskuret med lättöl....satt hur fint som helst. min kollega var tvungen o åka på sommarhockey på behrn arena ....men ja satt kvar..fick hembakat och kaffe....summa :
jävligt go utbildning . Företaget vet hur man skapar bra kundkontakter. Och ger oss det, dom vill vi ska ge deras konsulter i form av stöd och utbildning för att optimalisera deras chanser till arbete.  Kom hem straxt efter 12....la mig i solen o stekte med en kall matig öl...och gjorde så till 15 snåret då en svalkande dusch var på sin plats...

fick även reda på att samma företag har kockutbildning. ....damn..trodde de bara fanns kvar i Grythyttan dit jag helst inte vill pendla. hm men i stan. bra sugen. 50v...får fråga Ramsey vad han tycker.

L.H.S -
livets hårda skola .

RSS 2.0
Test