Mössa,Möss o Mûsli

Shit va mörkt det blir nu. bittert....mörkt när man vaknar o mörkt när man kommer hem från jobbet.där det för tillfället ser ljust ut. Planerar en resa runt eller över jul. Så man i allafall får lite ljus innan årsskiftet.

Fick lönespecen i fredags. snabbräknade lite på min skatt och upptäckte att det saknades 10 000. Frågade lönetanten direkt hur detta kunde vara möjligt. Men enligt henne så ligger skatten inte längre på 33% och det som står på specen : Skattetabell 33,0 betyder att det är just tabell nummer 33,0 och inte att det är 33% skatt på min annars unkna lön. Detta innebär att sedan alliansen tillträtt har jag sparat 10 000 redan. Känns bra. Dessa pengar skulle man ju kunna skänka eller någe. Pengar som jag trodde jag skulle betala in.
Men det där med o skänka en massa känns ju ytterst osäkert. Så många jävla give-away-galor som anordnas årligen och pengometrarna bara tickar på. Man ser ju aldrig var de har tagit vägen. Inga resultat , nya skolor eller liknande. Som dom säger att en femtilapp i månan räcker för mat o skola åt ett barn i Afrika så borde ju alla miljarder vi skänker varje år snart räcka?? Eller stannar all deg på vägen ? Klart den gör. Sepen...
Tycker vi borde hjälpa våra egna hemlösa i första hand. De som bor ute o samlar burkar . Jag försöker hjälpa dessa genom att dricka mycket öl så att de får sig en säker slant.

röda korset = röda kaaashet ?

Tjohooe

Tänkte skriva någe långt men det blir nog inte så.

Heja Färjestad,Pappa Rudolf och Tele2vision.

Glöm inte att det serveras Tacobuffè på Paloma ikväll som vanligt mellan 18-21 för den enkla summan 59:-

Svenskängen

I helgen lirade vi Swedbank cup. Insatsen och situationen kan liknas med landslaget i fotboll.

Ett lag med stora förväntningar som snubblar sig vidare från gruppen för att sedan åka ut snöpligt i kvarten.

Saker och ting måste hända. Nu!

I övrigt börjar det bli höst på riktigt. Fan så unket.

Jahaja....

Kommer hem efter en relativt lugn dag på jobbet. Får se ett mystiskt kuvert utan företagslogga på. Hm....öppnar och får se ett jävla programkort från viasat... Det som jag beställde för 6 veckor sen och avbeställde för 4 veckor sedan. Plingade upp kundtjänst som hävdade att beställningen kom in häromdan. Öhhhm....avbeställt nu i allafall och frid o fröjd. Väntar nu bara på box nummer,,,,,,,,,,,,,,,,,3 som nu ska förändra mitt tv-tittande enligt tele2.  Slippa låta tvn välja vad ja ska se.

Hörde rykten om att det kommer accelerera i produktionstempot på jobbet. Det är alltså meningen att man ska få hjärtinfarkt på det där stället. Hujedamig....

Nytt inmatningsrekord i tvättmaskinen 4 trappor ner. 1701 satt jag här igen. Tiden började 1700. Skönt med effektivitet . Samt att trapporna gör sitt. 4 trapport gör ju 8 st per maskin. Kör 4 maskiner blir väl 32 st.! Borde ju bränna de kalorier man pumpar i sig. Addera en eventuell 6-kilometerslöpning på detta och dagens träning är total.!
Funderar starkt på att ta ett smärre lån och köpa en bil. Liten värstingräser eller en större gubbigare.

Boston, Gurka

Sova ut? näae aldrig. Jobbat runt 60 timmar föregående vecka som inte hade bästa möjliga utgång p.g.a de få sovtimmar som jag fick i förra helgen. Upp igen i morse, mot Västerås för o kika täby mot just Västerås.
Efter det spelade vi mot någe avslaget gäng o spöa dem med 9-4. Sen hem på fina 40 minuter snart mot fotbollen hos robban.

korven smakade salt i Västeråshallen måste tilläggas men kycklingwoken på Ladan var suberb. 

tror du ja fått igång digitalboxen? tele2 skickar en ny box nu o hävdar att den gamla är defekt är så inte fallet blir jag lika bitter som askungen.

allt för nu.

O Hyra

som följd av mitt rekorduttag av obetalda semesterdagar så ser min kommande löning ut at landa runt 4000-kronorsstrecket......hyran är på 4500.. då fattar du att det kommer bli lite småknapert framöver. 30 dagar och 20 dagar kvar till en hyfsad lön. Jobbar över som en hund nu. Inventering av varenda pinal på lagret. Svårt att föreställa sig hur mkt det är. Kan säga att jag hållit på från och till sen i tisdags och avverkat cirka 0,6% . Det jobbiga är att det är hyfsat stressigt med tid. Jobbade 7-1915 idag. Hade ledarna kläckt ur sig att detta skulle utföras inom snar framtid hade jag ju kunnat börja för ,säg , 2 veckor sedan .Då hade den 25e inte kännts lika tung som den nu kommer göra.

Gjorde en sköning i morse. Tänkte att jag skulle trycka i några bar luft i cykeldäcken. Det känndes lite konstigt när jag tvingades trampa i nedförsbacke. Bra för låren dock. Skitsamma hittade en luftstation vid stortorget o häktade på lluftslangen. Men Hade ju ingen aning om trycket....finns ju ingen mätare.... Höftade till med det som kändes lagom o lite till trött som jag var. Problemet blev att det blev på tok för mkt luft i däcken. Fatta hur kullerstenarena kändes ända upp i ringmuskeln. Blev lika bra dämpning som med inlines. Men sen kom jag till mördarbacken. Det rullade mkt fint uppför och otäckt fort nerför...det var ju tanken med. image17

Ööööösch

självförtroendet i bott,.....
hoppas jag inte är synsk. då väntar totalt jäva mörker
image15image16................


rebenschoppen tröstar ikväll.............

RSS 2.0
Test