I Hälgen......

I helgen åkte vi upp till fjälls & ånnaboda. Men innan vi åkte ville Thyra känna på sig hur det var att vara älg. Så det fick hon testa på innan familjen begav sig bort från betongen. Det blev en frisk promenad och utflykt.
Bakluckefika ingick som sig bör. Som vanligt när jag beger mig till ett spår eller annan allmän natur så är det nån happening som gör det hela mer eller minre okupperat med renlevnadsmänniskor. Om man nu kan kalla träning för en typ av renlevnad dvs.
Denna gång var det Ånnaboda Triathlon som man inte hört eller läst ett knyst om. Men vi hade våra misstankar då vi körde om 46 cyklister med nummerlapp på vägen upp.
Hursom var tävlingen nästan i slutfasen. Så premenaden var inte så störd av detta. Snarare mer rogivande då jag själv hade tagit en morgonrunda i Vena och fick se slutkörda långresenärer plågas i solen. Se lite bilder från Ånnabodadagen längre ner. Med skön luft i lungorna bestämde vi minsann att det här skulle bli familjens nya, stående friluftssöndagsaktivitet. Detta spricker emellertid redan på söndag då vi har ett par lägenhetsvisningar.















RSS 2.0
Test