Krobbe hjärta torbjörn

idag på 2fikat så ringde det..............det var torbjörn från tele2 som skulle komma o kika på min lya o se om de va nå strul vilket det var ,vilket jag vetat sen augusti , vilket tele2 slynorna vägrat fatta på kundservice.....
jävla as...
nu fixade i alla fall torbjörn det hela och kommer förblir min hjälte.... gött nu hoppas jag på en fet "förlåt-check" från leverantören.

Nu får Sverige skit för att vi ger de flyktingar vi inte kan garantera ett värdigt socialt liv ,en ny chans i varma härliga Grekland. Hallå? Vi är ju det land som tar emot överlägset flest om man jämför med våra grannländer.

Vi mest
Norge näst mest
Finland inte många...
Och Danmark var runt 40 st.....

Vad är det för fel......
Och nyheterna som alltid försvarar alla idioter och pekar ut oss själva som boven i alla draman.
Nej fy fan heja blått! reinfeldt har fixat så ja får 1500 mer i månan efter skatt och 371 kronor till blir det efter årsskiftet ..sköna pengar för en halvfattig.

Vaccin idag...mot hepatit.....gick på 500 spänn....usch.

Zlatan briljerar o skrämmer upp självaste Carlos på läktarn som för övrigt kan vara den mest uppsnackade spelaren utöver Näfver...

Heppåre

tjugofyrde november


Det finns bra och dåliga ställen o fisa på....

På verkstaden på jobbet finns det några som svetsar. till detta en aparatur som suger in luft från ryggen in i en mask som ska ta in bra luft och inte svetsångor.....En kille kom till jobbet en morgon bra bakfull och illamående. Han drog av en riktigt unken sur fjärt som sögs in i masken. Spyan var inte långt borta.

Annat dåligt ställe att fisa på är ju i solariet.....säger ju sig själv med fläktar nerifrån fötterna mot ansiktet, och värmen på det. hehe...

Premiär ikväll för mig som coach. Eller assisterande kallar jag mig. Då kan jag skylla allt på head coach om det blir brakförlust. p94. Jäkla kul ålder att jobba med. Händer ju skitmycket för killarna..msn..pooliosprutan..arlakannan osv. Skämt å sido Kul att ha o göra med o se skillnader , utveckling osv.

Ännu roligare o se att pojkarna lär sig av det man säger och tillämpar det på planen.
Inget nytt på jobbfronten. Stackars arbetsgivare som torskar vinst varenda sekund han(i vissa fall hon) INTE anställer mig.! Men så fort det löser sig sätter det fart och ny bil kommer inhadlas samt tv.

Kokserskan snajdade till en tacopaj igår . Det är himla gott. Men det smakar minst lika bra så här dagen efter.

Missa inte matchen imorgon. Kampen för nytt kontrakt fortsätter . Ekängen-Ekeby 1630 i mellringe .

Match i matchen Jimmy Haglund mot sina gamla kamrater som nu smutskastat denne för sin övergång till oss.!

Surt sa ekorren.

Mm....just nu känns det tufft...ekängen ibk presterar sin bästa innebandy hittils. Men bara i 2x40. Då förlorar man mot Axberg.

tänkte egentligen blogga om värdet på pengar men det kommer framöver jag lovar. Orkar inte skriva någe avancerat just nu. bara trött ...svettig och hungig. Nått riktigt flottigt skulle sitta fint . 4 stora hamburgare eller något.

I övrigt lämnar knox mig nu på jobbet helt ensam. Han pallar inte tryckt efter 8 månader . Svagt. Har 3 alternativ nu.

1 Lämna skiten utan att ha något nytt jobb o bara njuta av thailand och satsa på nystart efter årsskiftet.

2 Lämna skiten när jag fått nytt jobb.

3 Vara kvar i skiten.

Men men ...snart vår igen. bara o se ljuset . för det kommer ...sakta men säkert..

Jaaa!

Ikväll släppte det en smula spelmässigt för hela ekängen. I mötet mot Lindesberg så tog man kommandot direkt och det kändes som vi hade kontroll under större delen av matchen. I 3e spikar vi igen och det blir lite kontringar fram och tillbaka som gynnar oss då vi knyter säcken och tar en skön 3-poängare i siffrorna 10-6.

Nu väntar tuffare motstånd nästa söndag mot Axberg som kört över de flesta lag hittils utan problem.

Jäkla sjyssta brö`n prinsessan har. ja konditorit alltså . massor med goda frallor.

Nu avrundar jag helgen med Sverige-Finland i hockey för ögonen och schnitzel med pommes bea o aivar för magen. Gött ...heppåre

Ösch.....

svackig vecka...

var man än går så slår man sig . ligger det en silverfiskunge på golvet så halkar ja på den o stukar tummen. osis osis...i går skulle vi visa hur jävla bra vi var... hovsta stod för motståndet som fullkomligt pulveriserade det vi kallar vårat spel.....2-10-torsk......

I tisdags började vi med stämpelklocka på jobbet,,,,,,,det var också i tisdags ja lyckades pricka in min första försovning.....40 min...osis osis.....

fick en skön smäll på knät på träningen.....för övrigt går spelet som om ja aldrig använt en innebandyklubba förut

stod på en pall 1,2m upp i luften...skulle plocka ner vinterdäcken till lastbilen och byta dessa ute i snöslasket....
knak...pallen gav vika o ja ner sprattlandes som en stucken steroidiserad spindelhanne...osis osis......

tele2 då? nej inget nytt och fortfarande inga kanaler sen beställningen i somras.

Men idag då.....hade Sers på besök...utemiddag på menyn. För 200 får man inte vanligen så mkt. Men den här kvällen hjälpte det mig till.......2 öl 50cl.....en 72kr pizza.....samt 12 liter vin och 20 min i solariet med 30 kr kvar.
tack gamle jack.

Efterlängtad fredag imorgon. Seg vecka. usch o fy o buuurrrr....

japp

middagen helt lyckat....ja ska inte ta åt mig äran. gjorde kanske 10% av den haha

blev sköna rester över som nu avnjutits hela helgen....eller vad sägs som kycklingtorillas med vitlöks o salsaklet till frukost? guld.

match idag mot silvergruvan. Otäcka minnen därifrån . Så blir man lite mes o går in 99% i varje närkamp istället o då göre fanimej 100% ondare än om man går in 100%. hängeru med?

Fick lite aptit igår via Ösk-Skoghall....gör ja en av Kjellmans kassar så är jag mer än nöjd.

Ha det fint ...

Utmana mig inte på Buzz!

Mycket mer än bowling....

Firmans VD hade tagit på sig spenderarskjortan och bjöd alla anställda på matbuffè och bowling.

Det hela var mycket trevligt. Inga skrällar ...inga scèner. Tyvärr men en röd trevlig tråd rakt igenom.

Mitt lag var väl inte det hetaste för kvällen. Vi ställde upp med "blind-anders", bara namnet säger ju att han inte borde få hålla i ett 13-kilosklot. Sen hade vi Hagberg som aldrig tidigare besökt en bowlinghall. Paula som försökte men klotet vill inte åt samma håll som hon ville. Det hela toppat med mig själv som hade ett par öl innanför hooden. Gick åt pipat. Fick inte en strike i mitt protokoll tror ja . De gånger ja lyckades sopa rent så var det åt "´Blinn-Anders " när han var på något av sina sjukt många toabesök. Han drog ner tempot i vårat spel vilket gjorde att vi nästan spelade en serie mindre än alla andra  Haha men kul var det

Sammanfattning

Maten : 4/5

Sällskapet: 4/5

Bowlingen: 2/5.

image22




Middag ikväll  . Systern fyller 24 år och då bjuder jag henne på en 2 rätters. Självklart tillagad av mig med hjälp av  fina råvaror och verktyg från Jamie Oliver. Menyn avslöjas i morgon samt gästernas betyg på det hela. 6 personer. Mycket att laga.....mycket att städa usch o tvi.

Visste du förresten att paj inte går att laga ....den e ju paj lixom.......

image23

RSS 2.0
Test