av äters för äters.....




Fylld Sprödinbakad kycklingbröstfilè m spritsad potatismos .

För jävla gott...orkade dock inte vänta tillräckligt på moset som annars ser mkt mer elegant ut. men men.

Ta en kycklingfilè o banka på den när den ligger i en fryspåse eller dyl....snitta upp den och i med fyllning med soltorkad tomat, ost och vitlök. något annat om man gillar det.

doppa kycklingen i ägg....sedan i mjöl och sist i ströbröd ....sesamfrö om man vill se bild.

Stek kycklingen tills den får fin färg toppa med lite olivolja på slutet.

Gör mos...av potatis eller pulvermos....ner med det  i en påse...klipp hål och spritsa ut på ett bakplåtspapper i valfri figurering. toppa med pommeskrydda.  in i ugnen med det. och när du tippar på att det är c.a 7 minuter kvar av moset så lägger du in kycklingen.... servera med kall bea från a`la carte. !!

Smaklig måltid.

kungeric

som han kallar sig själv. ja är beredd o skriva på . förjävla bra kille som aldrig gjort nått ont. bjuckat in mig på x antal tillställningar men nått har alltid kommit i vägen men igår tog jag mig samman och åkte till honom. mycket värt.
han jobbar 1000 timmar i kvartalet. en riktig ice-road-trucker. iron. hursom var kvällen skitkul och ja hoppas få återvända till Eaglespiece igen. örnsro alltså..

dom säljer en kampanjvara på jobbet som är för billig för mig att inte köpa. ac inhandlas på måndag. ska fanimej va 8+ i hela lyan över sommaren. hoppas slemhinnorna håller för det. visar sig.

simma lugnt.!

Dagens klipp

trött ....orkar inte skriva så mööe...

vi har skött oss på jobbet o belöningen blir en ferre 13e september. kick-off sa bossen. hur det där funkar i jobbsammanhang har ja inte koll på alls....fotbollskickoff sure. men hur funkar en säsong på jobbet? torde vara efter semestern.

dagens klipp gjorde jag på Lövstahallen hör o häpna. Dyrast i sverige i förhållande till kvalitèn.

iaf köpte ett kilo spytt-i-panna för 15 spänn. Eller 10 kilo för 150 om man så vill men det har jag inte frys till. men då har man ju käk en månad. mitt storkok igår har resulterat i att ja ätit samma shit 4 ggr i rad nu. men efter innebandyn blev det 4 cheese som tur va. nu orkade ja inte göra pasta heller så det blir endast köttfärsklet imorgon. kanske unnar mig ketchup o fetaost med. får se. haaa de

Av Ätare, för ätare

Funderade lite på ica med scannern i hand vad ja skulle göra för eftermiddagskrubb. vid brödhyllan fick jag syn på det ica-gräddade grekiska lantbrödet. idèn var ett faktum. resultatet ser du nedan.


lantbröd
smör
ajvar (mild)
soltorkad tomat
rivost
en skvätt olivolja
175 grader 7 minuter typ.

Enkelt, snabbt o sjukt jävla apgott!!!


Ny dag, nya tag

blev en spontaning igår med Dave o Denkan. Vi gick till O`learys där dom gamla "mellsaborna" stötte på gamla grannar vilken inte var någon skräll då det var logdans på O`learys. Detta var inget vi visste innan. Var russindisko på hög nivå vilket fick oss att ganska tidigt dra vidare mot norrcity. Efter mycket skickligt manipulerande fick ja och david in densamme i vimlet. stötte på en hel del legender. kan bli besök idag från ett gammalt dagbarn som numer är stor , dödsmetallare och skrattig.

Innan det blir det badminton mot Anders som fick så hårt med pisk i tennis i torsdags. Skapligt psykande att ha 1-1 i set,....(vi spelade först till 2 set).....5-0 i game och 40-0 i egen serv....när jag dunkar in en riktig nätrullare...och vänder och vinner med 2-1 i set =)

Nu vill han alltså ha revanch och bytte sport direkt. Badminton sa han...inatt kom smset "jag hämtar dig kvart i 13" .
Ord och inga visor han vill ha snabb skoningslös revanch. Vi får se hur det går.

RAT

WE SUPPORT YOU!!!!






motvind

Det är lite blåsigt idag...



just nu....

dusch....
pluggar på mc-teorin...sen boka uppskrivning och se hur det hela utvecklar sig. 75% klar pluggmässigt.
oleary`s o kika Ösk-Sundsvall.....mer värt än behrn arena.
1. det serveras öl
2. det regnar inte där inne.
3. man kan gå utan o ha slängt pengar i sjön på inträde.

helg

när man e inne i jobblivet igen så finns det inte så mkt ork för ståhej på fredagarna. blir mest en go middag o nån trehalva. fokusen läggs på lördagarna. igår började allt med att ja skulle upp till sitty o få en haircut. mötte en kollega på vägen som var bra på lyset fortfarande. klockan var runt 12. hursom...hade ja spanat in en salong som enl. hemsidan skulle ha öppet på helgerna. så var inte fallet. men kollegan hänvisade mig till ett ställe på köpmangatan som han brukade bli ansad på. dit gick vi o klippt blev jag. senare på kvällen fick var robban host och alec styrde en popcornmaskin som robban fick. robbans granne blev ej nöjd. men det hela var rätt trevligt ändå. avslutade på donkan me alec där vi grisade i oss sjuka mängder florr.


sleep

första natten i nya lyan. sov mycket bra. fick tidigt besök av far m fam vid 10-snåret. Har det viktigaste hemma nu med lite tillsvidareprylar som möbler. räknar med att allt är i den ordning som ja vill ha det om 2 månader ungefär.


Kontoret åvan....behöver jag mer?

Dag 1 jobb....

kroppen fick sig en rejäl chock när klockan ringde 0600 imorse. usch.

men allt gick som det skulle och till jobbet kom jag iallafall.

kommer bli bra där .

ska försöka pressa ner sömntimmarna nu så ja vänjer mig vid 5h sömn om nätterna. räcker gott och väl.
hm lite morr att ja inte får jobba övertid första 3 veckorna. då hade jag och råttan maxat idag. behöver degen.
funderar på att köpa lite tillsvidareprylar så som...gammal tv och en soffa jag tidigare haft i min ägo. bara tills ja kan kasha ut min första lön och handla lite annat. krävs nog 2 löner förresten.  nåväl , orken finns inte än för att fullborde flytten. lutar starkt åt att det blir helgen istället. vore skönt o få dit de viktigaste.


RSS 2.0
Test