Tele2vision

Så klart ska det skita sig. Morr...
Återkommer angående det..

Veckan har varit hetsig. Stressigt på jobbet och kalasarrangemang med mera.
Inte nog med det så har jag ju varit tvungen att gå upp vid 0300 för att följa svenskarna i jappslandet.
Efter en halvtimmes tittande somnar man sakta men säket in för att sedan vakna straxt innan klockan ringer en si sådär halvtimme innan. Detta leder till svackor i vakenheten runt lunch. Födelsedagen var mycket bra. Mycket folk och allmänt trevligt. Nog med det bra............

Glad som en liten pojk fann jag en lapp på golvet som innehöll orden Ica Stjärnan och Tele2vision.
Sprang ner o hämtade en låda innehållande en digitalbox. Senare när densamma skulle installeras inträffande dessa 2 incidenter

* Boxdjäveln hitta inte en enda kanal.
*Vid försök att koppla om boxen lossnade en "hylsa" från antennkabeln till boxen

Suck suck.....så jävla typiskt.

Tele2vision.......

Min vison är att nån där uppe vill mig något ont...........................

Cup i helgen . Birgittaskolan från fredag em till söndag kväll i princip. Ska spela cupen med det kan bli slitigt.

I dag såg vi en krock på väg till träningen ,,,,som tur var var ambulans redan på plats. Problemet var att det var just den som blev påkörd....av en brud så klart.


Av ätare.....för ätare.

Ganska svårt o slänga ihop nått snabbt o lätt ibland. Men en fin lördagslunch kan innehålla följande:

Tzatziki (från fredagen)
Blandsallad
en bit Falukorv
ett Ägg

Tärna falukorven i småbitar och stek dem. Släng i 3 matskedar Tzatziki i salladen och blanda.
Lägg upp falukorven,stek ägget och servera med salladen .
Rekommenderad dryck : Loka Citron..................(10:50 för 1,5l denna vecka på ica stjärnan)

Servera och njut.

HEJ!

Allt väl?

Fredag

Idag blev det fredag.
En sak upptäckte jag när jag skulle cykla hem. Och denna upptäckt gjordes inte för att det började ösregna som vanligt så fort man var fri från helvetet. Att om man inte slitit sig till max eller nästan max så uppskattar man inte fredagen lika mycket. Ölförbudet kan ha en inverkan. Att man inte kommer hem och tar den , förr obligatoriska kalla som står o trånar i kylen efter att få bli knäppt. Men men. Hade planerat en venarunda idag. Men i och med höstvädret så utgår den motionsrundan helt. I kväll blir det taco`s och lyssna på regnet som våldtar fönstren.

Ramlösa e också fint.

Ja tack!!

Hit mä`n!!!
image14

Dag 2 på jobbet.

Usch o fy fan vad segt. Gick ju på i går och känner redan att ja inte vill jobba mer. Känner att någonstans så kommer ´min önskan om att slippa jobba mer slå in! Lotto vafan som helst invalid......utbrändhet är ju inne de kanske man skulle prova.
Problemet är att det inte finns ett jota o göra på jobbet . Sitter o kikar på uret från 7-16.
Nä ska söka nytt jobb. Som vanligt har jag tröttnat efter ett litet tag. Vill jobba natt igen tror jag. Det var skönt.
En annan snubbe på jobbet sa upp sig för ett mindre ställe. Killen fick 3000 mer i månade fs. Det säger ju lite om våra löner  . Annan kul info, dessa företag har jag arbetat för (exkl. praktiker)

Box
Sitel
Adecco
Proffice
KGA Logistik
Björka Mineral
Spendrups
Wenco

Detta sedan Hösten 2003. Snacka om rastlös.


Örebro en nerkissad stad???????

skrivs i na om att Örebro är sjätte mest nerpissade stad i Sverige. Men i o med att vi är Sverigs femte största stad så är det ju inte så illa pinkat ändå!

(Artikeln utgår från antalet bötfällda för urinering på allmän plats,som för övrigt är den töntigaste lagen)

Dag 9 utan öl. Ölförbudet fungerar än så länge.

Gessle,Nässlor och Nesser.

Var i Brunnsparken på förmiddagen. Hjälpte till med Gesslemontaget. Synd att han ska ha sina jävla regnbågar o skit. Motorerna til dessa vägde 200 kilo .....ST!. Va ett par. Tur att ja som klen plasthockeylirare hade lite draghjälp i form av några upppumpade bjässar från black knights!  Vi blev klara i god tid o fick gå av passet tidigare efter en chili con stora vita bönor. Risk för bukras.

Vista är både snyggt och bekvämt.

Nu ska jag slänga på min Jamie Olivier monsterpanna på spisen och göra middag åt min syster.

Apropå det,,,,vet du vilken maträtt som inte går att laga???
 
PAJ!!! så klart mohaa....

Heppåre

Värt

Det skrivs om världens dyraste öl idag!

Ett av världens dyraste öl kan du dricka på baren Bierdrome i London. Ölet heter Vielle Bon Secours och en pint går loss på 38,46 pund, ungefär 525 kronor. Det skriver Luxist.com.

Om man vill betala ännu mer för sin öl kan man sikta in sig på Samuel Adams öl Utopia som kostar 100 dollar flaskan (24 oz) eller 670 kronor.

Ja skulle lätt köpa 2 exemplar av den sistnämnde varianten. Dricka en (efter ölförbudet såklart) och spara en i vitrinskåpet.

Jobbångesten är på sin topp nu hoppas jag. Men nattens sjuka dröm gav mig en idè. Om jag gör en stöt. Så hamnar jag ju förmodligen i i fängelse vilket skulle underlätta att både träna o inte dricka öl. Klarar jag det så behöver jag ju inte jobba mer ändå =)

Dag 6 : Frukost 2 ägg , vindruvor,några skivor hamburgerkött och ett glas minimjölk så klart.
Kvällen kommer att bjuda på skaldjur i form av kräftor både nyttigt och gott. Läser och dreglar över Pizzeria Citys meny varje dag. Måste motstå.

Kärvt

detta är ett måste investeringsmässigt för att vardagen skall kunna bli acceptabel.
Balkong alt. luft.
Dubbelsäng med vägg.
Bil .gärna gratis
Boxer
monster tv
klubba
massagefotölj
fri tillgång till Ramlösa Skogshallon o minimjölk
13 rätt på tipset. (kryssen måste sitta)

Näringen på topp?

Diskuterade följande med en kamrat.
Större delen av de vi känner i vår ålder ,vare sig man bor hemma eller i eget (de flesta bor ju hemma,hemma är ju hemma lixom) så lagar ingen mat. Alla äter ute. Själv lagade jag en del mat förr men nu består födan nästan uteslutande av mat från en närliggande resturang. Tror att detta fenomen kommer växa sig större och strörre.
Butikskedjor som Willys och Kvantum kommer gå upp i rök medans resturangerna som kan fixa ihop en mumsig pastasallad kommer ha en gyllende framtid. Man går ut o äter gott på fredagskvällen. Efter festandet köper man med sig burgare eller pizza hem. På lördags o söndagseftermiddagarna suktar man efter en drypare. Matchdagen ja då trycker man ner en pastasallad. Ofta efter en hård arbetsdag orkar man inte laga mat , speciellt inte med  en träning efter det. Då ligger Pizzeria City`s meny nära till hands.

Nej ja tror att våran generation kommer bli döden för många storbutiker. Medans de små snabbköpen kommer överleva bättre. En macka måste man ju ändå ha ibland. Och en sådan kan man ju faktiskt laga än.

Laul,lillån o löpning

Satte 10an på stryktipset. Missade bomben med en kasse. Sportbladets Robert Laul skrev i går : "Vågar man tippa 3-0 till AIK??"  Nej det vågar man inte tänkte jag o skrev in 2-0 på aik. Den missen kostade mig några slantar . Eller gav mig inte några slantar rättare sagt.

Var ute o sprang igår. Blev mitt livs längsta sträcka. Kändes oerhört skönt . 2 sånna i veckan o Mustafa Mohammed lever farligt i jakten på medaljer. Ska bara banta ner dom dryga 20 kilona ner till hans matchvikt.

Fått abstinens på minimjölk. Underskattat . Funkar ju även bra som törstsläckare då största delen är vatten.

Andra bra törstsläckare som även smakar okej : Vichy naturell,Loka citron och Ramlösa Skogshallon är tre mycket bra alternativ om man inte kan dricka minimjölk.

Ikväll går vi in i hall. Se hur det slutar.


Patrick da Silva

Känns som det kommer ske igen. Ösk dissar en striker. Minns Patrick Da Silva som spelade en match med sportklubben,hängde och blev ivägskickad. Tvivlar inte om killen som nu enligt rykten är på väg till DIF, tokspottar in  mål, blir värvad till nån storklubb till nästa säsong o sticker under sommaruppehållet till någon storklubb i europa.

Tokvarmt ute idag skönt. Blev några solminuter.

Åter till ÖSK. Nu klart med Jidsjö från Karslund. Talang hoppas han kliver rakt in i elvan nu. Han kan ju muta småkillarna Walker med varsin Piggelin eller någe. Spelar egentligen ingen roll vad som kommer in nu . Allt nytt är positivt. Viktig match mot BP nästa. 

Sista semesterveckan nu. Alltså vecka nummer 5. Sådan ångest som ja har nu finns knappt. Usch...
Måste ut i spåret. Hade ju tänkt vara hurtig värre o springa minst varannan dag på semestern. Blev inte riktigt så även om ja har löpt lite granna.  Får dissa öl o skitmaten nån månad nu så löser sig extrakilona. 

Händer det för dig någon gång att du lixom fastnar en stund på samma sida utan o göra något man lixom bara stirrar rakt in i skärmen'? Tror ja ska kalla det för klickhäfta.

Puss o Kram Håriga Dam 


3-1

Oh jävlar va fel ja hade.

Nordin på läktaren.,...

Riddez in det är bra. Men att Nordin blir dissad är ju för mig en gåta. Många tror att vändningen kommer ikväll på Behrn. Det tror inte jag. Jag tror att Ösk får spö med 0-2 och att spiken på kupongen går in som vanligt.

Det är svårare att börja snusa än att sluta.

Smeden torskade =)

Alltid kul när NA tabbar sig lite

Utklassningssiffror på Örnso. Karlslund fortsätter plocka trepoängare i division 3 västra svealand. På fredagskvällen var det mittenlaget Karlstad som besegrade smed hela 6-0 (2-0)


Poker o öl igår. Sällan en bra komb när man ska spela bra men roligt var det.

Halsontet tränger sig på. Trodde det hela var över kände ingenting igår och begav mig ut i spåret för en runda.
Sen dess har jag inte fått i mig något o äta. Blev lite bacon till lunch igår . Men känner ingen hunger eller lust att äta. Halsjävel.


Hittade en förpackning Tiparol Retard =) men det var visst någe smärtstillande o inte e man kunde tro att det skulle skynda på hjärnaktiviteten. Men kul ändå.

Usch

Såg på sporten om incidenterna på söderstadion då en förmodligen pårökt jävla bajjentattare kasta in en bärs på Jon Inge Höiland som fick Peter Fröjdfeldt att bryta matchen.  Killen som sitter på rad 3 eller högre skickar en mot Jon.Vad man inte ser vid första ögonblicket är att det även sitter 2 flickor i typ 6-årsåldern på raden närmast planen . Att döma på kroppspråket på dessa 2 så fick de med öl över sig då de vänder sig om mot killen i sitiuationen.

Inte fan kastar man öl till barn. Ska man ge barn bärs så tar man väl i allafall betalt. De ska iallafall inte behöva få en bira över sig när de går på fotboll av nå brajmiffo.

Nu är nolltolerans inför . Det är ju förjävligt att vi inte kan sköta oss som i premier leauge . Hur kul vore de inte o sitta 2 meter ifrån Mållinjen när Jon skjuter in oss på champions leaugekval?

Dagens Kuklag ; Hammarby och dess fans. (utan laget hade inte fansen funnits)

Gunvald

Här bara för dig 20 minuter bara Gunvld Larsson!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=IAN6MvS91sg     
http://www.youtube.com/watch?v=WfLNIFslSxs&mode=related&search

Frälsaren v.1,2

Ryktas om att den "bra kille med landslagsmeriter" eventuellt skall komma till Ösk. Kan detta vara frälsaren månne tro?
Brassen dög inte . Han gjorde 2 kassar på reservlagsmatchen men Kevin gjorde ju ett med så undra vem som fick kliva åt sidan. Vad krävs för o peta en Walker?


Dagens......

- Mamma, äter du lampor?
- Varför tror du det, lille vän?
- Jag hörde när när du sa till pappa i går kväll att om du släcker lampan tar jag den i munnen.


Baksmälla svartvitt

Walker går ut o säger att spelarna inte har kommit med några idèer än. Hm . vafan e han anställd för då?
Bäst igår va väl Joel Riddez . Men han va på O`learys o inte Ullevi. Just nu är kontraktet långt  borta för allsvenskt spel nästa år. En spelare kan inte göra allt själv. Men när Jon får öppen kasse måste den ju sitta. Det är ju inte så att Ösk producerar massor. Dessa spelare måste ju kunna kliva fram: Lars Larsen, Patrik Anttonen,Sebastian Henriksson,Nedim Halilovic,Stefan Rodevåg. Det är ju skräp!!! Nordback lider jag lite med . Han löper mest i hela laget men får mest slita o städa upp framför backlinjen istället för o lägga fina pass från mitten. Ja fyfan hur ska vi ta oss ur det här?

Jon?

Känns som hela Örebro var på O`learys igår.  Det var helt okej. Kvällens höjdpunkt var i allafall
Barchefens utbrott på en kille som bad personalen höja ljudet sekunden efter att våran, något försenade beställning på 5 Mariestad fick smaka heltäckningsmatta.
-"Det blir inte bättre för att ni skriker!!" ,skrek han. Tror samtliga fick sig ett rejält garv där. Vårat bord pryddes av ett gäng ölhävare ,5 svettiga skinnfotöljer,en blå och en rosa stol i lekstugeformat.

Kvällens besvikelse var, som så många gånger förr Ösk`s insats. Förväntningarna hade trissats upp. Jon skulle ju frälsa. Jon frälste inte. Ösk spelade inte bra fotboll. Det enda som frälste var ölen. Lika pålitlig som vanligt. Oxfilèn efteråt var succè.

Så här på sommaren gäller det att planera hösten väl. Att inte ta på sig för mycket ansvar är a och o. Oftast blir det inte som man tänkt sig i alla fall. Den som skulle vara huvudtränare för team p91 väljer att flytta och fly sitt kall.
Detta sätter mig i klistret. Nu måste jag ta ställning till om jag vill dra hela lasset själv eller välja det enklare alternativet att bara kliva åt sidan jag med.

RSS 2.0
Test