pumba

mätt som ett svin det är precis vad jag är...
fick pizza på jobbet som tack för att vi "frivilligt" jobbade över när vi egentligen skulle sluta 11.

o som planerat blev det middag på grekiska kolgrillen med släkten ikväll för att syrran fyllde halv-femti. 25.
skapligt mätt o svullen nu kikar ja idol o tar en kall.....hoppas på en trevlig hälg.

Dunka in en oxfilè...bad om medium...fick rare skulle ja vilja säga men men



syrran stolt 25-taggare.

sinnes

det är rätt mycket sinnes saker som händer nu . såpan på jobbet fortsätter. rykten blir bekräftade som fiskar blir rensade av svenska studenter i norge. det är kul .

imorse när ja oskyldigt trampar mot mitt arbete hamnar ja i en så kallad 50-50-situation med en snubbe.
du vet när man inte e säker på om man hinner före den andre osv. kan va att man ska välja att mötas på ena sidan om den andre eller likn.

i affären händer det rätt ofta så går en del en rejäl omväg just för o slippa den där stela 50-50-sitsen där det som två misslyckade lider av tvångstankar "nä men ja går te höger om tanten".

anyhow.....ja brukar ofta försöka köra/gå/ta först
så inga tveksamheter uppstår. bara det att gubbfan går 3 steg över ett övergångsställe medans han tittar på mig o ser att ja kommer i full kareta. så han backar tvärt 2 steg och som jag uppfattar det babblar någonting på latin ????

finns ju sjuka filmer där man spyr ut en förbannelse över något på latin... har varit orolig hela dan för att jag kommer råka ut för något illa ....
nog om det....

spontant tänkte ja presentera lite grejjer som många äldre brukar haspla ur sig....som ja ofta får bita mig i läppen för o inte fnissa. inte så jävla skoj egentligen att dom inte låter språket åldras med sin skrynkliga hy men hursom...

man hör ofta i ex. kön.....o fort gåre fan inte när dom pressar fram orden...
strips alltid mellan.....
läsk  dom tar alltid strips o läsk till men aldrig meny direkt lixom.
går det med check? de va ju iofs lite över ett år sen ja hörde nån undra va som hände med checkarna.
postbetalar bank... kan ju aldrig va klimatsmart o mosa ner 30 avier i ett kuvert o skicka in.bättre då med den ännu äldre generationen som går te posten o betalar räkningar där. gynnar ju både post o skog.
internett uttalet tänker ja på här. och ofta med en nedlåtande ton . lite som klamydia
pizza nummer 5 med svamp. tror stress kan ligga bakom ....dom läser o ser menyn i hullerombuller med massa olika sorter o såser o skit o försöker ta sig samman och börjar från ett ......1 marge.....äh 2...cappri....äh...nu känner dom stress från dom bakom som bagarn söker kontakt med så länge och hugger till med en pizza som dom är på,oftast hinner dom till pizza nummer 5, och under tiden har Gunn-Doris viskat att hon minsann vill ha svamp på. champinjoner som de står på menyn.
medium läsk medium läsk förekommer i beställningsvokabuläret hos äldre. hursa om den är starkare eller större än en mild/liten läsk?
hamburgare på donken säger dom hamburgare till alla burgare. och tycker sedan den ser sjukt liten ut mot den där stora XL king size burgaren dom såg på menyn och ställer sig frågan hur kassabruttan inte kunde förstå vad tant tänkte på egentligen.

i övrigt är det en av få tisdagar jag inte tränar innebandy på 14 år!!! sjukt skönt...

//krobbe

my precious

så här i slutet på månaden kan det va lite ont om deg på plastbiten. så det gäller att prioritera. det hade inte behövt sett ut så som det gör på saldot men det jag köpt känns som investeringar. satsat en del i div bolag som vin&sprit AB samt Örebro Läns Taxi . Nu när det mesta tagit slut hemma så som tvål,skithuspapper,mat så kände jag att det var viktigt att lägga upp en plan dagarna fram till löning. så här blev resultatet:

Saldo 248kr
Nymans Lunchbuffèx2 140....
Ettan lös 42.
Kebabrulle special 45
Cola 15...

då återstår det ju 6 kr till allt annat. Suveränt! ner i spargrisen med dom Kaaa.....ching!



många bäckar små.....

inte så tokigt ändå.

vaknade upp ovanligt kry imorse. kan ha o göra med att ja skulle jobba med start 0700. bra gick det o soft vare. va gör man annars för vettigt fram till 14 på en lördag? kan jobba varje lördag om det är så.
va ja hade glömt var att 94-erna,grabbarna hade DM-gruppspel idag. tänkte att ja skulle slippa. men några suckar senare var ja i ett omklädningsrum med centrar och försvar och försökte förklara hur man skulle försvara sig.

succe`. 2a dm finalen i rad nu . o fan om vi inte ska ta guld i år. det tar vi . i år bestämmer jag vilka som ska få vara på banan och inte. klart. check.

en nöjd coach kom hem för en timme sen och fick knäppa sin första kalla för kvällen. köpte med några på väg hem från jobbet. köpte med köttbullar o mjölk med som för övrig är en väldigt underskattad dryck i ungkarlskretsar.

match imorgon ....lindesberg hemma. att vi fick spö med 13-11 !!! sist borta bör räcka som motivation för att tvåla dit dom i morgon. alla gör sitt för att ladda på bästa sätt. alltså med lite skön mat och några kalla.

tempo

igår var det praoeleven märtas jobb o rita annonsbladet för veckans reaprodukter. lite slimpa kanske.?




Rubrik:

hm...sleten.
match igår. kom hem från jobbet o behövde en powernap. lagade mat först o sov sen 20 minuter till men vaknade aldrig riktigt till. försökte med en kur från lövstahallen bestående av bananer...cola...och choklad. men som sagt trött värre o hade gärna stannat hemma istället för o åka till nora. åkte iväg iaf o de gick hyfsat.

kommer tillbaka från nora till samlingsplatsen där min cykel blivit sprutlakerad av kajorna som förmodligen ätit föda från marken tillagat av grillcorner vilket resulterat i ett pippi-bukras på min cykel.

ser en arbetskompis komma vinglandes hemåt. lite väl tidigt på kvällen. lite synd om den killen . men 10 meter efter honom ser ja eller ser gör ja inte men ja hör ett kras....man känner så väl igen en cykelvurpa...man hör ringklockan och metallen som slår ner i asfalten. o i regnet ligger 2 brudar...festuppstyrda me systempåsar o allt haha o typ mumlar. dom fick inte fram mycket ljud dom låg mest där  . kunde ja låta bli o skratta o cykla vidare? nej så klart inte. men lite medkänsla hade jag... hoppades att taxin som kom i 100 spett mot dom som låg i den skymda kurvan skulle upptäcka dom i tid o hinna stanna. hörde inget däckskrik så han såg dom nog eller körde bara över dom och vidare.

kvällen ...
var ju planerad middag med syrran...div intag av sprit och sen vidare till varsin fest. inställt dock . så nu lutar det åt lite slanigare middag me bo....fotboll lite alkohol o sen fest o krogen . vi får se . ska försöka ta tag i städningen. får se var allt slutar...


per & marie har svaret

klickar mig in på en blogg och konstaterar..............


kjellman sätter ribban

Önskar all lycka till. o väntar på tröjan :P

http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=286188&epslanguage=SV

igår och idag.

jahapp då var ytterligare en fredag avklarad. still aliiiive! hehe.... öhm började med o laga en riktig god middag till mig själv. entrecotè m bea o klyft samt en iskall spendrups fem-nia till det. sen kom bosse förbi och plockade med mig till hans nya lya på ö-bangatan. jävligt sjysst m balkong o badkar. Känns som det kan bli en del förfylla där. tar endast 6 minuter o gå dit. vi fixade ihop soffa o lite prylar och premiärade upp varsin kall. meanwhile.....

david styrde förkrök på old street. mycket folk och mycket skratt. kvällen tog oss till satin som var ganska öde men vi var ju rätt många så det fick funka ändå. blev en del öl där och en skön avslutning med drinkrace. dsssSSS
trist dock att vanessa gick o blev rånad.

somna runt 5-6 och vakna 9. Dop på schemat . Gick bra , kom hem på me mjukisar ner i soffan o kika fotboll.
ikväll blir det mer slan. ev hockeykväll me raat. publicerar 2 bilder, en från igår o en från dopet idag. ha en fortsatt trevlig helg
//krobbe



fyfan vilken jävla unken kvalitèt. men men dom som e med känner nog igen sig själva


Ellen i toppform!!! glad hela showen. lite bättre form än morbror iaf=)

heja blått!

I årets höstbudget presenteras flera förslag som får effekt på privatekonomin. Tredje steget av jobbskatteavdraget införs 2009, vilket innebär skattesänkningar för dem med arbete och gränsen för statlig inkomstskatt höjs från en månadslön på 28.400 kronor till 31.700 kronor.

Med en månadsinkomst på 20.000 kronor sänks skatten med drygt 3.000 kronor per år, vid en månadsinkomst på 30.000 kronor sänks skatten med nästan 8.000 kronor och vid en månadsinkomst på 40.000 kronor blir sänkningen drygt 11.000 kronor på helåret.

Även pensionärer med årsinkomster på upp till cirka 363.000 kronor kommer att få skattelättnader. I runda tal handlar det om 2.300 - 3.500 kronor om året för dem med ingen eller låg inkomstpension.

Nya regler för A-kassa
Avgiften sänks med 50 kronor per månad från den 1 juli 2009. Under nästa år behövs bara sex månaders medlemskap istället för 12 för att få inkomstbaserad ersättning. Dessutom slopas kravet på att man ska ha arbetat viss tid för att få ersättning.

--------------------------------------s--a---x--a---t----------------------------------------------------

men håll med om att dom gör det smart...alla dåliga åtgärder i början som får folket o rasa.....höjde ju a-kassan direkt.
men sen sänkte skatten....och de märks ja tjänade 10 000 förra året på det. fänkz. och nu alltså ytterligare skattelättnad samt mindre kash te a-kassan. vilket generar i att man spenderar med och stoppar in i bnp-kassan.resten kan ni lista ut själva . eller så kan vi höja skatten så kan dom som vill glassa på statens pengar o dom som känner sig trötta bör ju sjukpensionera sig genast. nej nej sossar.....

tror dom som "tvingas" jobba efter sin förmåga uppskattar livet mer nu med o måla domino-brickor 4 timmar om dagen än o sitta hemma o kika ordjakten.  man får ju en rutin i vardagen,känner sig behövd och tjänar mer! moderaterna har gjort det bra. slöa bittra sverige vaknar upp.!!! blått 2010!

snaps.

hm sjuka intag av föda idag.(igen). började med nyman`s as usual på torsdagar. tänkte ta lagom med mat men så tänker man ju med magen och öser på. sen prejjar man ner så mycket man bara orkar. spädde på det med hamburgare på 2-fikat som blev halv3-fikat efter en tidsmiss.

en del som ligger på lut....saker o ting kan bli bra om det vill sig väl men kan lika gärna gå käpprätt....saker o ting känns lika svajjigt som den rörliga räntan.

känns sjukt vuxet att jag ska på möte med min personliga bankman på onsdag för att tala ekonomi. enda gången jag annars talar ekonomi är om ja lånar en 100-lapp till en kall i slutet på månaden. ska bli skoj dock.kanske finns nått mintaktigt godis i entrèn eller så.

känns som alla ska ut imorrn. själv ska ja mottaga en bilnyckel samt bil och hämta min bror till Ellen`s dop på lördag. så ja skulle ju kunna ta det lugnt på fredagen o bara ta nån öl eller så men du känner ju mig...allt eller inget!

trevlig helg. heppåre

RSS 2.0
Test