Tårt...nejfan Mors dag! hurra

hurra alla mammor. förutom ladies night är väl detta årets höjdpunkt för er. Och vädret sen...uj uj uj.
Vi slår 3 morsor i en smäll och spisar smörgåstårta hos mormor med henne mor och syster som firar sin blott andra mors dag. Smörgåstårta är för övrigt den gooaste tårtan som ätas kan. Finns inga gränser. hursa vem som uppfann den.
 

Stora lampan tänd

jävlar va gött me lite sol. och med endast 8 veckor kvar till semester ser jag ljust på tillvaron. nejfan lite närking måste man ändå få vara 2009. svårt att undgå att det är ett jävla mellanår helt enkelt. u21 är väl det som räddar året som annars präglas av uteblivna sportevenemang och en sol som dykt upp nu först i juni. Varsel och kris. unicef och Bris.

Men hursom känns det skönt att värmen finns nu. Småstekt lite på balkongen och smuttat på ramlösa citrus.
Grillpremiär igår. Djävulskt gott.Fläskkött med potatissallad och "jag-tänkte-vi-kunde-prova-den-här"-sås. Mycket lyckad måltid. Favorit i repris ikväll hoppas på ännu en god meal.

dagens viktigaste valutakurser:

Euro EUR 9,04
Pund GBP 7,83
Baht THB 421,59
Dollar USD 12,63

hmz....

dagens fundering : undra om dom har lyckats med tryckfel eller bara ändrat procentsatsen i wirren.

OJ

ingen som vill ha lite pant?????? typ 20 kassar

KorpenPremiär!

Japp igår var det äntligen dags. Premiär i fotboll, korpen , div 6A. Lägre i systemena kommer man inte. Men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att vi är igång. I ekängen har det varit klart ett tag att korpen skulle spelas under sommaren. Men även på jobbet så odlades tankarna vid frukostbordet och igår var tanke verklighet då hör o häpna Swedol (jobbet) mötte Ekängen. Sjukt. Nu ställdes jag och Eric inför ett svårt val. Men vis som jag är så såg jag till arrangemangets bästa och föreslog att vi ställde upp i det lag som hade minst antal spelare med till match. På dagen ringde david (ekängen) och meddelade att de endast var sex man just nu.

Redan där var saken biff då Swedol, enl rykten lätt skulle lura ner 17 st till rosta gärde. På med ekängendressen. Lite tajtare än sist. Måste varit garderobslössen som gnagt ner tröjan sill Small. Skitsamma ja o eric i ekängen mot våra jobbarkamrater. Hur gick det då? Jo vi i ekängen ägde spelet mot all förmodan och hade bud på minst sex mål i första halvlek. Swedol tog dock ledningen men vi hade 2-1 inför andra . Tusan vilken motvind det blev när sidbytte skedde. Nu förstod man hur tungt dom annars ballett-lätta grabbarna hade det i första halvan. Hursom ...Swedol kvitta til 2-2. Efter det hade vi massor med chanser som icke förvaltades förens i 30:e minuten (2x20) då Petter gjorde 3-2 på Petter Hanssonmanèr. Skönt med seger . Som Eric sa det "Alltid kul att spela med det lag som vinner" och så är det ju.

Nu hoppas vi dock att inte alltför många matcher krockar. Man vill ju dela med sig av sin talang till båda lagen.

Matchskorna köptes 50 min innan matchstart på Sportex så klart.! 299 som hittat. Provade stadium outlet först utan succè då det endast fanns en modell i min storlek inne. Den hade kostat mig nästan det tredubbla.



På bilden....David närmast....till Höger ..Sundberg...i försvaret Esa och jag i svart och firma Bula-Foppa i blått. David Levihn i kassen. Notera Varsel-shortsen som en stor sponsor gått in och halvt tvingat på laget. Men dom verkar mer effektiva än snygga. Felpass till motståndare finns inte i denna outfit,


RSS 2.0
Test