vi minns....

hur jävla bra var inte dessa ........



Hits vi minns!!! Ankliv!! Ooohoo


Safety fiiiiirst....

Hm....måste kännas småbittert för Guldfågeln som nu kan konstateras ha osålt 900 ton!!! pippi.
Glaset var endast i ett fåtal förpackningar och allt rubriceras falsklarm. I fattiga tider o allt.
 Fattiga tider ja.....jävlar va trött man e på allt skitsnack om "dessa tider" . "Dessa tider" och "varsel" förekommer fanimej oftare i varje mening än ord som ....och , ja , med för bövelen. Att släppa det går ju så klart inte men sänk inte folket mer än de är i bitterhetsträsket.

Sneglade till på trissmiljonären nyss.20 år , 50 tuss i månaden. Skönt att den relativt ung snubbe får ta hem storkovan. Oftast är det ju nån med respirator som kommer in och ska spela bingo för alltihop. Barnen kan bara vänta på arvet. Och det är väl inget positivt med något som går ut på att nån ska dö innan man får ta del av något bra?.

Död igår efter en tuff vecka. Somnade innan 22. Robban hade dock äran att göra min vila kortvarig. 22:16 ringde han och babblade på om obetalda utbildningar på jobbet och rättigheter o fackförbund. Va inte helt i sinne för att ge honom mina bästa goda råd eller paragrafknulla hans öron. Somnade om gott och vaknade runt 07 imorse som vanligt.
Det undermedvetna är inställt på jobb som vanligt. Kroppen måste fått en chock då ja cyklade mot stan istället för ett svettigt lager.

Fick tag i en ny mobil. Gillar bekvämligheten med telia. Kanske vuxenpoängen skjuter i höjd men. Fan. Binder 12 mån. Kan förlänga efter 9 mån. Och täckning överallt aldrig strul med nätet. Dessutom håller aldrig mina telefoner mer än ett år. Osunt brukande skulle man kunna kalla de. ur mobilperspektiv.

Köpte även ett par nya löparskor. Som tidigare nämnt försvann ena skon mystiskt efter en kickoff i strängnäs. Kan hända att ja inviger dom redan idag.

Just läst ut en bok! Som legat o samlat damm sen inköpet förra året. Ska beställa uppföjaren så fort lönen tickar in.

Lunchdags. Har köpt spaghetti för första gången i mitt liv. Fick det väl så mycket under uppväxten att smaken för det svalnat. Endast kört med Fusilli fullkorn. Funkar bra till allt .

Snart innebandyfinalerna......innebandy känns jävligt svalt just nu...hoppas Kjellman får avgöra.



grädde

Färjestad så klart. Öste ner Hv igår. Äckliga Hv. 4-0 4-0 4-1. .......kanske läge o placera Fbk i NhL istället.

Idag kom även en efterlängtad löneökning.  Kunde ju inte bli bättre..........men

hela Aspholmen var påskstängt idag. Utom hos oss. Inte nog med att vi får jobba mer timmar numer,så ska vi ha mindre betalt med.Förr fick man ju övertidspenning efter 1100. Skulle va intressant på o se omintefan det blir plusminus noll med löneökningen. Om inte minus för vissa tillome. sheet...aja man får njuta av den lilla ledigheten som finns.

Silly season. ..... Ekängen kan få mycket tung trupp i höst. varningens finger.


RSS 2.0
Test