trasig

bloggandet kommer ligga på is ett tag nu........får se om det blir nya tag en dag.

GrannyRace

Midsommar i morgon.....man kan se det positivt som någon slags höjdpunkt på sommaren då man släpper jobb,måsten och all skit. Eller så kan man se det att nu jävlar vänder det som skulle varit sommaren...det blir mörkare o fan o piss.Sverige spelar iaf i morgon mot Italien.pojkar max 23 år. Vårat tuffa,fysiska och internationellt skickligt spelande ynglinglag. Ska bli skoj att få se iaf 1,5 halvlek innan bussen mot landet går och midsommarfirandet. 24 timmars.
Har alltid sneglat på folk som klagat på nageltrång......lite sådär att fan de kan ju inte göra så ont. Med en sprucken, halv tappad nagel OCH nageltrång klafsandes i korpenfotbollens gyttja vet ja hur jävla ont det gör. Att det inte finns någon insamlingsgala för detta förstår ja inte. Funderar starkt på att uppdatera ena skon i 47:er eller någe. för så fort man kommer emot lite..liiite så aj aj aj.

Lördags....Roffe ville fira sin födelsedag i förskott....bjöd hem ligan och ligan bjöd Roffe på GrannyRace. Typ bilbana fast med rullstoldbundna "grannys" i i stället. Tar han med det i morgon till midsommarfirandet månne? .....
Efter Roffes bjudning så drog vi till O`learys där Sers...skvätte öl på mig...tvingade på mig en karaff och snodde en 100-ing marker av mig. För att senare ringa o säga att han minsann var bättre än mig på Black Jack och vann 800 mer. Jag åkte iaf till Indigo och träffade mina favoritsystrar för att sedan trampa mot sängen i regnet. Sjukt sugen på bilköp nu ....minns tillbaka på tiden med Peugeo`n med en tår i ögat....Freddy på jobbet har köpt en flong ny Type-R. ...lite väl mycket krut för o vara en hååmokille men wtf..en annan cyklar ju Carrera nu. Det närmaste en Porsche man kommer.
Vet inte vad det skulle vara för bil...Men bil är behövligt. Mycket kommer iaf fixa sig till hösten. Bil ingår i det hoppas jag. Bjuder på lite bilder från Lördagens "GrannyRace" Trevlig midsommar!!
//er krobbe


Surikat



Man skulle ha varit en liten Surikat egentligen. Många borde kanske tänka mer som dom.

En Surikats motto:

Respektera de äldre, lär de unga, samarbeta inom familjen, lek medan du kan, arbeta när du måste, vila däremellan, dela med dig av din kärlek, säg din mening och lämna dina avtryck.



Jääla skiiit

hade planerat morgonen så bra. att vakna lite tidigare ...ta omväg , pumpa hojjen , ta med några metro och landa på jobbet i lagom tid för att hinna avnjuta en kopp industrikaffe.

Pumpa o sopa ner tidningen gick hur bra som helst samtidigt som lite av solen började sträcka på sig bakom husen...lovely tänkte jag och skulle ta morgonprillan.......trodde jag. Hade glömt dosan och mobilen. Balle också. Medvinden blev motvind o nerförbacke blev uppför....fan .åååh bara o vända. Aja iväg mot kneget och hann ändå i skaplig tid och kaffet gick ner . Styrelsen var och hälsade på. Ett par av dom e sjukt jävla asrika. Jag hälsade på en snubbe. Tänkte att han kanske kunde ge mig en firmabil i form av en porsche. Han hälsade inte tillbaka. Det är inte läge o välta en pryl som e värd 5000 så den går sönder när styrelsen är där. Det gjorde ja inte heller men min kollega lyckades.
Under dagen hörde man regnet komma o gå....smattrar så jävla deprimerande på plåttaket.
Brutal jävla motvind hem och småregn. Uuuusch . Fredag i morgon iaf och på lördag smäller det. Då ska Zlatan ge oss 3 poäng och mig 2 tuss på min 29-kronorssexling.

i övrigt 2 korpenmatcher i tisdags. 3-1 (1mål.) samt 2-1 (1mål). 6 poäng på 2 matcher är inget som skett för de 2 klubbar jag representerar hittils. Trodde träningsvärken skulle vara katastrof igår. Den kom idag vilket gjorde cyklandet en resa värre.

 //
en arbetares vardag  som sneglar med spänning mot helgen

RSS 2.0
Test