Örebro-Myllypuro-Helsingfors-Myllypuro-Helsingfors-Örebro

måste säga att helgen i finland var jävligt lyckad.trots att vi rök i kvarten på straffar. säg att vi hade vunnit istället och förmodligen vunnit eftersom det bara fanns 2 lag som dög i hela turneringen. så hade det inte gett oss ett skit förutom nått diplom på finska som ingen förstår vad det står på.

nu vet vi att vi måste höja oss ett par snäpp för att ha en suck att ligga i topp när serien är klar i vår.
så något positivt fick vi ut av spelet. vi fick även en helg att samla truppen välkomna in dom nya. Vi hade jävligt skoj ihop och man försökte byta några ord med dom flesta. tror ingen är besviken på "kick-offen" som jag väljer att kalla den även om staben hade andra syften med turneringen...kanske.

i orten Myllypuro fanns förutom Arena Center med 7 innebandyplaner ett centrum i klass med varberga. Hells kitchen hade nog klusterbombat samtliga matserveringar där. Men vi åt. och ja åt den godaste inbakade kebaben eeevah!.

Besökte även stadens casino! blir ju om möjligt än mer valp fortfarande så fort man kommer in i spelhallarna. Hade go lust o spela cash game. Men klockan var straxt efter 23....och ja blev inte mer laddad när en junior helt spontant stoppade in 15 000 på bordet medans vi tittade på. Det blev tillbaka till hotellet och spöa istället Biwall och Levihn i en 20-kronors freezeout. Sourcream och cola till det.

Eftersom vi åkte såpass tidigt i turneringen så blev det mest en lång väntan att få åka hem. Men väl ombord var ju en del på annat humör efter någon timme. Tommy: värvad från gruvorna i Norrland visade att han levererar både på planen och i hyttkorridorerna. Medans ljudanläggningar beslagtogs och svetten rann på däck 2 så satt jag och Höjer och njöt av pianospel och varsin kall. Vi stötte senare på en skön snubbe som kom med fladdrande ögon. Sådär som man inte blir av sortimentet ombord. Han fråga om vi bodde i Kumla helt spontant med finsk brytning. Njae men nära liksom bubblade vi. Han ba näe för min bror måårrrten bor där. Eller han sitter inne där för polismord. okej.
Han va lite småotäck men  ändå vänlig på någe sätt. Senare sänkte han 2 snubbar ombord och hamnade i cell. Skulle tagit bild egentligen.

Summa: Trevlig helg med truppen.Skräpspel på innebandyplan.God mat.


Nytt inlägg kommer snart!!

har en hel del o skriva av mig ..det kommer snart!! håll till tillgodo med bilden så länge!

RSS 2.0
Test