om du inte redan sett...


Snow

fanns ju ändå lite vårvittring under några timmar den här veckan . snöstorm lagom till helgs.
Säger som foppa :
-Hallå! det är ju för fan 27e Mars.!

Ja kunde bara instämma. Men men äre snöstorm så är det. Gör mig inget just denna helg. Innebär att ja kan gå inne o småmysa och göra gott käk .

Endast 2 uppdrag i morgon . Hjälpa mor med några tunga lyft, samt att hjälpa p94 att besegra min moderklubb big time för att ha chans till serieseger. Lite dubbelmoral .

Namnen på alla frukostbröd har spårat hur. Hela brödindustrin har spårat ur. Och var e min rågkaka?
Skulle va coolt o sitta med på ett namnförslagsmöte eller liknande på nått stort brödföretag.

Ikväll blir det så ska det låta ! efter det brukar ögonen kännas tunga. inte som tungan i mun men jag blir trött liksom. Hoppas iaf få sova till 1100 minst i morgon bitti. Må jävulen sanera hjärnan på den som må väcka mig.!


(h)ours

hur vår var det inte idag??? det raddades upp ett långt stekarled längs med swedols södra vägg. alla ville ju ta del av vår vän som varit på semester sen i september. Solen.

I övrigt fick foppa (25) och ja smärre panik efter 2-fikat och kände att vi inte kunde vara inne på ett dammigt lager när solen lockade så vackert. Vi stämplade ut och lapade i oss mer sol och shoppade lite samtidigt.

krejsy

Mötet var kaos. Så dålig stämning har ja sällan skådat. Ny styrelse in hursom o bättring i framtiden att räkna med. Skönt det iaf. Idag vår! Men officiellt är det vär vår på riktigt när sopbilen kommer.?




Dear Diary!

verkar som dom det är bachelor-vecka på tempo....
eller vad sägs om Grandiosa för 10 spänn. Nudlar 4 för tjuge. O då snackar vi stora paket. Sjukt billigt för o vara Tempo.Man får som ekonomiskt reducerad räkna med låga matkostnader. Allt under 25 kr måltiden är bra. Och slipper man dessutom laga så är det ett stort plus. Skitsamma vad det innehåller.





I övrigt är det kaos i huset där jag bor. Allt började på styrelsemötet jag ej deltog på förra veckan. Styrelsen som består av
bl.a en ordf . som inte är medlem i föreningen. ej enl lagar o stadgar. och en revisor som slarvat bort en hel del kosing

och bor på annan ort. Man anar ju ugglor i mossen redan här. Iaf så saknas de deg i kassan. Revisorn var inte på mötet.

Ett av förslagen var att höja hyran lite....många får ju höjd hyra i år med ett par procent. Våran revisor tyckte av vi skulle

höja med inte 1.....inte 2....men 15%!! procent! . Haha helt sinnes. Våra lägenheter sjunker ju direkt i värde så fort hyran höjs någe. Det här har startat upplopp i trappen. Folk ringer , knackar på skriver lappar. Lite upp-till-kamp-feeling över hela grejen. Ringde en tant i förrgår o verkligen manade på mig på ett rebelliskt ung-vänstert sätt. Ja som trivs bäst under min korkek blev uppmanad att hoppa in i styrelsen mm. Nytt möte på söndag. Men innan det styrde nån upp ett extramöte i tvättstugan. hm . vi har en föreningslokal men vi kan vara i lilla tvättstugan istället. minst 24 personer.  Lite otäckt för den som tvättar blodiga kläder samtidigt. Fatta hur värmen kommer vara där nere. Ja antar att vi ska förse alla medlemmar med facklor och högafflar inför mötet helt enkelt.....

Fortsättning följer...................................

RSS 2.0
Test