KVAL!!!








Följ liverapporteringen på...........


www.ekangenibk.com

Paulinho till Ösk!

låg och gottade mig i massagestolen på jobbet efter att man hade bjudit på smörgåstårta. wappade upp headlines och DN presenterade: Paulinhop till Ösk.Höll på o skita i brallan. Men sant verkar det vara. Meddelade mina fotbollstokiga kollegor som genast ba va.? sant? har vi bekräftelse på det här? Mobilerna gick varma en stund innan det verkligen stod klart att detta var faktum. Förjävla bra. Man kännde sig lite skeptisk inför säsongen. Även om vi nu lyckades peta in 2 mot Åtvid. Offensivt ser det ju förjävla bra ut nu . med Nordin,Porokara,Astvald,Olsen OCH Paulinho! Spännande





Dagens ord....

Frustration är en psykologisk term som avser den besvikelse som någon känner när vägen till ett eftersträvat mål hindras.

Ordet frustration används i samband med att man strävar efter ett mål för att få behovstillfredställelse och hindras i detta. När resultatet uteblir känner vi irritation, missmod, ilska och liknande, det som med ett gemensamt namn kallas frustration. Observera att det engelska frustrate kan betyda hindra eller korsa någons planer.

skulle inte va helt fel med...

en helg på vårkanten uppe i skogarna!! guu så gött dä vore.



Efter en lång o trög vinter vill man bara kick-offa mot värmen med en smygpremiärsemester. en helg sådär.tända grillen vid sjön o avnjuta ett paket eldoradokorv till ljudet av dom hemflyttande fåglarna.

Lutar åt säljläge för mig då nuvarande bolösning är ohållbar. Slutet på mars eller början på april tror jag är rätt tid både för mig och marknaden.

Tog hem seriesegern med Ekängen. Vi tippade ju oss själva som segerare och nu är det klart. Skall spela av sista matchen i Kopparberg. Helgen efter blir det kvalmatch nr1. Bortaplan. Alltid skönast o börja borta. Ingen press lixom. Åka dit. Spela på 0-0 för att sedan avgöra hemma. Kruxet är att vi måste slå ett lag till hemma/borta för att gå upp till det som blir div 1. Ikväll avgörs det om axberg blir kvar i nya "ettan" eller om dom åker ner till tvåan. det bästa för oss vore om dom höll sig kvar. om vi nu i värsta fall inte skulle gå upp så slipper vi ju dom i samma serie om dom vinner ikväll.

torsdag möts 2 andra lag som vi kan komma att få i samma serie om det vill sig väl/illa. ösk eller lillån. Spännande. Det är dom här matcherna man väntar på hela säsongen egentligen. Känns ju halvtradigt o gå upp i gryningen en iskall lördagmorgon i november för att åka till ex. åsbro för att spela en match man vinner 99/100 ggr. Men nu är det värt det. nu väntar kval!

RSS 2.0
Test