Kaos...

att flytta är inte det lättaste har ja märkt nu. trots att jag inte har gjort så mkt annat i mitt liv. Levt som en zigenare ungefär.
Vann ju budgivningen kl 17:38 den 4e juni.

Dealen var att efter ja skrivit på kontrakten så skickade mäklarn papprena till säljaren som nu bor på annan ort men just då befann sig på Rhodos. Men posten kom aldrig fram till hans bostad på annan ort utan försvann.

Nu bestämdes ett nytt möte lite senare. Ca 2 veckor sedan. Där vi båda träffades och skrev på samtidigt. Preliminärt så kom vi överens om att han skulle tömma lyan till den 2a Juli. Förutsättningen var att ja skulle bli godkänd av föreningen innan den sista juni. Igår ringde banken o sa att föreningen inte skulle hinna ha möte o skriva på ETT papper. Så tidigast 15e Juli skulle ja kunna flytta in då. Okej.....För 10 minuter sedan ringer mäklaren och säger att föreningen skickat tillbaka medlemsansökan utan påskrift. Men att hon hade fått klartecken från föreningen i alla fall. Så om ja vill så skriver ja klart allt på måndag 1400 . Flyttar in samma dag för att 0700 på tisdag börja jobba.

JA tackade ja. Så på måndag (om nu inget annat händer under resans gång) så flyttar ja in. och robban på tisdag.
None

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken tur.

2008-06-27 @ 15:55:29
URL: http://emmaseger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test