Ikväll!

ikväll spelar Färjestad mot Hv missa inte det!!

Hej du....

varför gick du in här för? har inget roligt att skriva idag i allafall.
Jo juste! Jag ska ju kanske dammsuga i morgon. det du!

dead or alive

satt på lunchen och bubblade med min eritreanske praktikant..vi snacka tvätt,kläder,köld i afrika,sjöar,berg mm....nånstans där när ja skulle förklara att det faktiskt finns folk på Mount Everest men dom flesta är döda så blev det till : There are dead people living on Mount Everest. stort garv utbrast så klart. det fick bli dagens.

Körde mitt livs första boxningspass i tisdags. Träningsvärken är någe av det värsta jag upplevt. varenda led i kroppen är trasig känns det som. trappor är värst. tar sin tid att ta sig upp och framför allt ner. när lårmuskeln är så öm så kroppen inte vill ta emot stegen lixom. ger bara vika. cyklandet är en pina. men känns ändå som att man rört lite på sig i allafall.

vaccineras eller ej?

gårdagens bästa

-Jasså så du dricker krav-vin ser jag. (jag)
-Mm, jag tänker på miljön jag!
(stolt människa)
-Men vafan, vinet är ju från Argentina, det har ju åkt över halva jordklotet! (jag)

man kan ju lätt tro att man är klimatsmart för att man köper kravmärkt.

Onytta med nöje.

Idag har jag fixat julpynt.. ...brukar ju inte släpa upp sådana saker till min boning men ja tänkte att i år ska ja fanimej ha lite julfint hemma.Så ja slog på stort och köpte en burk pepparkakor. Finns väl inte så mkt mer jul än så?. Sen när den är uppäten och har symboliserat julen så blir det en fin matlåda eller spargris. Troligast en låda. Händer mycket snabbt nu. Känns som man bokar in någe nått datum framöver sen springer tiden iväg o vips är man där. Eller så har man redan missat något som nu när tvätten är klar för en stund sen medans jag skriver. Närminnet ligger nog kvar i någon av tonårsdrinkarna.

Årets spelschema är bra båda för ekonomi och lever. Matcher söndagar innebär att det blir nyktra helger. Inte mig emot. Bra argument mot sig själv. Snön har kommit till stan. Har ny morgonstrategi nu under vintermörkret. Går upp en kvart tidigare och drar på mig varma kläder. På med musik och vandrar upp mot staden och tar bussen till jobbet. Ett helt annat uppvaknande och skönt att knata omkring i sin egna värld innan arbetspasset tar vid. Allt för nu.

"ibland sker bara saker som sker som man inte hade planerat" se framåt

dyra droppar!


dagens...

miljöåtgärd: åkte hybridbuss till jobbet.samt åt mat producerad i mammas hus. nära o bra.

vits: Fan inatt vare så kallt att jag såg en zigenare med händerna i sina egna fickor.

ta tag i : laga cykeln. punktering. sätta in pappper.

inköp: kyckling, korvbröd,juice


RSS 2.0
Test