helt pantad!

Det var den högen som skulle pantas....6 kassar + övrig + tomglas. nu är det gjort. Resultatet blev 96:50:- .
Räckte ju gott och väl till en portion helstekt fläskfile m bea o stekt potatis. dryck smör o bröd o kaffe för den enkla summan 65 riksdaler! Att panta kan vara tråkigt så man får försöka göra det till något skoj. MAn kan låtsas att de burkar som man inte får pant för är dom onda o dom som man får pant för är dom goda. Oftast vinner dom goda. Och det är ju bra. Men på en kasse burkar så stod det ett tag  5-5 . Då blev jag lite varm. Men Tror att matchen slutate cirka 80-20 till dom goda i burkmatchen. O i petligan fick dom onda ingen poäng =)






image46

Hurtigheten

Om man kunde upprepa gårdagens hurtighet 3 gånger i veckan skulle kroppen må 4 gånger bättre.

Förmiddag : Gym

Eftermiddag : Spåret.

Men finns orken , tiden och diciplinen? Det håller säkert i ett par veckor innan man kollapsar mentalt.

Har iaf skaffat draghjälp nu . Känns både lättare och som att tiden går fortare när man är fler än en som springer. Vi inledde året med 6km i snöspår. En mystisk lukt av hundbajs sista 1,5km trängde sig på . Men efter noga synande av löputrustningen kunde vi konstatera att det ej hade trampats i.

image44

Snart där???

Vår

Det är ett jävla tjat om våren hela tiin. men en dag som denna förstår jag varför. hade jag haft en balkong hade det varit ännu bättre. Hurtig står på schemat idag. Redan avverkat ett konstigt pass på gymet som i eftermiddag toppas med en löprunda i venaspåret. Premiär kan man säga. Om man inte räknar med promenaderna där.

Dricker nog för mkt kaffe.....

Dricker nog för lite vatten.....

Äter nog för mkt chips....

Äter nog för lite frukt....


image43

Men jag skyller allt på geografin i fruktfallet. Närmaste affär håller ju  inte direkt klass i fruktdisken. Det har ju varit på tapeten länge med en saluhall i stan. ev på norrcity. Det vore ju underbart att kunna ha lokalproducerade produkter,dagsfärska till sjysst pris. Då kan man ju faktiskt lägga på några kronor. Inser dock kanske att det inte kommer finnas lokalproducerade bananer men.....du hajjar.
Norge ringde nyss igen. Ja kan ha gett det dummaste svar man kan i min sits.fan tänkte ja på . ... . . ..damn. 


Dyngtorsk

Röda mattan va ju fan framme ....men vad hände.... 0-2,,,3-1 sen då...0-4? totalt.........a usch . att glömma snabbt.

  vargen är död.

Ansiktslyft för vena.!

Var ute i vårsolen för att se hur det stod till med skicket på Venaspåret.
Glädjande besked! Som nytt! breddade spår? och mycket fint uppröjt vid sidan av spåret. Nu kanske risken för att bli uppäten av brännäslor minskar en aning.Nu kanske man kan springa 2 i bredd till och med =) hurra. 
Får hoppas man hittar en bra sparringpartner som är snäppet vassare till draghäst. Gick ju fint  i somras. Nu promenix till robban o bunkern för filmvisning.

image40

En del gick med stavar....andra inte. Eller hur man nu stavar =) moha. 


Röda mattan framme.....

Tippade 3-0 blev 3-1. Hoppas du inte betta för mkt på de första Linde. sorry....
Men seger i allafall och nu ligger röda mattan framme för finalen.
Blev lite varm när fbk keepern är nära att kasta in en puck i egen kasse efter bara några min. Fan så rättvist att segern blev vår! Äckliga frölunda hör ej hemma i slutspel. KAnske inte ens i elitserien. Uschan Buschan.
Nu är dessvärre både Heino och Gustafsson skadade inför morgondagens semi mot Linköping. Det gör inget. In med 17-årige Andro Michel !!! hoppas han kommer vakta kassen han gjorde det ju så bra i serien.!!!!
Inte sällan det kommer in en slutspelsjoker så hära o är fenomenal.!! Klistrar in en snodd bild från roberteriksson.blogg.se.........från stridens hetta!!!

image38

Och nu över till lite roligare nyheter!

Hade faktiskt aldrig sett den här förut! =)



Frölunda . Skratt

Färjestad hade chansen igår att säkra en semifinalplats om man vann bort mot Frölunda. Började rätt bra o inför tredje hade man 4-2. Sen slappnade alla av o 5 minuter senare hade Frölunda 5-4. Ganska logiskt . Att fbk spelar dåligt och inte vinner på bortaplan i en kvart är helt ok ,t.o.m kalkylerat . Men det Frölunda kallar för arrangemang är fanimig det löjligaste jag (sverige?) varit med om. 

* Ljuset som inte nämns i media . Lamporna var släckta i hörnen så hela hallen fick släckas o tändas om. (spelavbrott till frölundas fördel)

*En sill-alkis slänger in en flaska på plan. Omspolning. Just då till färjestads fördel.

* "Klockstrulet" i slutet. 19:55 på uret och tekning i frölundas zon. Man vinner teken och får fram pucken snett inåt bakåt ...nånstanns under passen ljuder en slutsignal och fbk sätter pucken. Det som stör mig mest är en snubbe i sekket som man hör prata under utredningen av målet.
Domarn frågar vad som händer varpå han säger att "nej signalen bara ringde,ja vet inte jag kan inte ens med den här, den är nog glapp. "

VAD i helvete gör då den killen där? Och varför TAR han diskussionen med domaren? Jag tvivlar ju på att det inte är han som kör klockan  vilket att fint försöker binda in i sin bortförklaring.

Hursom så ska enligt reglerna det vara mål om ej domare eller sekket blåst av med manuell visselpipa. Skitsamma. Det bjuder vi på . Men om nu inte situationen är "giltig". Varför får då FBK fortsätta matchen 3 sekunder? 19:57. ??? Nej många frågetecken . Hade mer agg igår men nu har det värsta släppt. Kanske lika bra .

Summan blir att lördagsmatchen blir till Färjestads fördel. Kan man få mer tändvätska än det här? Knappast.


Välkomna till Karlstad!


Kommande favorit...del 1

Kill Buljo ! Presenterar trailern (officiell?) här . Det skumma är att den visas nu på bio i norge men visas på canal+ i sverige. Eller dom har visat den en gång. Enda gången i månaden ja lyckas pricka in tvättstugan. Men satt o tittade så mycket jag hann med. Har sällan haft så roligt åt en komedi. Frågan är om jag ens sett en norsk sådan förr. Tankarna går till Ole i S.o.S ..nissene på loven......Beklagar att det inte är svensk text. Kan komma ett "best-of-klipp" snart med där Tomten ska in i polischefens skorsten.



KORRIGERING. vet ej varför det framkommit att filmen kom nu i mars 2008 men den är i allafall från 2007 och visas IKVÄLL!!!! 2335 på CANAL+ COMEDY. EJ ATT MISSA!!!!!!

ushz.......

Vem uppfann mellanlandningen????

Alltid segt så här när man bara sitter o väntar på besked från höger o vänster.

Men på schemat blir att fixa ihop köttbullar nu o sen se FBK pulverisera äckliga Frölunda. Sen är ju röda

mattan i princip framrullad till sm-guldet. !

image35


Jobbmässa...

Idag var det jobbmässa på conventum. Jävligt överreklamerat om jag får säga det själv. Var typ 4 rader med små montrar för varje företag. 2 av raderna i mitten var tomma.
En monter fångade min uppmärksamhet när vi kom in. mer om det sen.

Limpan och jag gick omkring och kikade men det fanns inte sådär värst mycket intressant. Mest bemanningsföretag och försäljningsföretag. Företag som Proffice och adecco har man ju redan sagt tack och adjö till. MEn det blev just adecco norge som jag fastnade för och bestämde mig att prata med.
Efter 1 minuts konversation sa killen att jag  kommer ringa dig i veckan så ordnar vi det här.

Hm ....han har mitt nummer och kommer erbjuda mig en tjänst i norge. Vad svarar jag då? Vad är degen? Kan jag bo i stugan och jobba må-to o åka hem to morgon eller fre förmiddag? Finns uppenbarligen tokmycket jobb för svenskar i norge. Inte bara för att dom vill ha mig som egentligen är överkompetent gentemot hela grannlandet. Men dom(som rekryterar)  ser lika hungriga ut som horerna i thailand ungefär. Lusekofta eller dalahäst? Carew eller zlatan.

Fortsättning följer.......................................................................

Favorit del 3

A den hära måste ju ba hamna bland dom 10 (?) bästa.
Pablo i sina bästa dar.


Favorit del 2

Det här är ett klipp som funnits länge men som aldrig blir tråkigt.Speciellt för oss som inte är sådär jätteförtjusta i dessa små varelser.



Favorit del 1

Denna låt är klart värd att offra 3 minuter och 31 sekunder av sitt liv för. Videon i sig är väl sådär.
Detta är första låten i kategorin favoriter. Hur många det blir vet jag inte än.

Nu får du extra!!

har säkert sett reklamen på lotto där han anden ger alla extra saker. Ett någon glömt ett bindestreck kan en jobbannons bli lite rolig. hittade denna på workey.se


 
Vi söker dig med truckkort som vill arbeta extra
Student Consulting - Örebro Örebro
... och duktiga truckförare till vår kund i Örebro. Du kommer att arbeta på ett lager cirka 23 gånger i veckan. Vi ser det som en fördel om du kan och vill arbeta i högre ...
Publicerad 3 mars på platsbanken.arbetsformedlingen.se  Sparat i Mina jobb | Ta bort  | Anteckningar Spara jobb  Mer...


Cirka 23 gånger i veckan och gärna i högre tempo. Puh tufft...säkert bra pengar =)

tvättdag.

idag ska det tvättas....eller det tvättas just nu rättare sagt. kan va bland det tråkigaste som finns.
så här kan en lite äldre tvättmaskin se ut. eller kokgryta.
  

sen blir de till o åka ut till morsan dag 2/3 för att se på när limpan jobbar. =) han va inte helt nöjd igår med den lite äldre färgen som blitt stenhård. svårpenslat värre. men men.


det blir nog bra det här


film

det sägs.....en fredag på pallis är bättre än en lördag på mallis.....

ikväll var det en trubadur på paloma......men ja va inte där ...såg det när jag cyklade hem från limpan o robbans kvarter genom ett regnigt Örebro town. pissdag som iaf fick ett bra slut. om man inte räknar in den sömn jag nu  inte insveper.

inte ofta ja e bitter ....men ida vare så illa så när två småbarn vinkade åt mig o mor när vi åkte förbi fick dom fingret.

moha.....lutar ev åt o gå tillbaka till arbetslivet snart...får se hur förhandlingarna går.

nej samling om 9h dags o runda av kanske .

ha en trevlig helg.

RSS 2.0
Test