käk

har slukat sjuka mängder mat i helgen som inte ens är slut än. åt ganska nyttigt hela veckan först. men den obligatoriska fredagskebaben på haga-grillen blev avstampet för en florrig helg. fredag kväll bjöd på after-work-öl med dave. senare gick vi till donkan ...köpte 1 bigmac + 3 cheese. gav dock bort en cheese. vi gick till en annan vän och drack nån öl till. sen valde jag att avvika. men svängde förbi donkan igen och köpte en big mac, en mcfeast och en mcchicken. hm det tillsammans me all öl som hävdes lär ju ha motsvarat ett helt jävla normalt veckointag kalorimässigt. men gott är det.  Anna Skipper gråter.

idag blev det favoritbrunch från ekershallen. hittade en stor låda dagens wok som var biff m chilisås till det några frallor och Pommac. taget.
ikväll vankades film med boo o tuna. dom köpte med kebabbåt o då bangar man ju inte. nu blir det kvällsmacka men tänkte vara nyttig och kanske lägga på en gurkskiva eller två.....ovanpå osten så klart.

Shopping på förmiddagen. Tvungen o ha en klubba inför morgondagens premiärfajt mot Nerike på bortais. Zone Envy. Bra skit. Får vi se om den levererar. Köpte även en gryta med durk i. Skönt o slippa vanliga stora otympliga plastiga durkslagsaset. känns jävligt 90-tal för övrigt. Köpte även en långpanna som skal öka min motivation till att göra god husmanskost.

//er krobbe

kickoff 2008

igår var den omtalade festen......förväntningarna var på max inför kvällen. tror inte många själar var besvikna efteråt. men det blev ju på tok för lite skandaler och funny stories. på fusk vann vita laget totaltävlingen i 10-kamp. själv dominerade ja i grenar som ordspråk och gissa sagor. medans jag sinkade laget rejält i vafan de nu heter kommer inte på ordet åååh...hade iaf inte ens hittat rätt väg i ljus. maten på kvällen var världsklass grillbuffè med tzatsiki o andra goa såser till. fick även givande samtal med högt uppsatta chefer som gav häpnadsväckande ärliga svar. sköna snubbar.
Känns skönt att det blev lagom med öl. Fräsch är väl o ta i men pigg idag och det kan bli o kika ösk i eftermiddag.

Lite bilder från aftonen i Strängnäs.



Bra utsikt o då syftar ja inte på min lagkamrat.



41 stycken var vi. vi fick snorgröna tröjor =)


Eric`s ryggtavla. här syns dock inte dom kaffefläckar som pyntade hans tröja. chefen lyckades träffa en kopp nybryggt
när han skulle kasta ut tröjorna till var och en. det var ju iaf en liten funny story light.



dineros...

”Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss”



//Francoise Sagan

Spänningen stiger........
förutsättningarna för en urartning utan dess like finns...

fri bar....o 38 slaniga människor.  nåra e hårny så de knakar...stämningen på måndag kommer va den stelaste sen hjälmarn brann. 3 maskiner tvätt på 3h bra jobbat. unnade mig en pizza... den va fanimej en barnpizza så liten så ynklig hade lätt fått i mig 3 sånna. Snart smäller det. rapport kommer ev på söndag ha den trevlig helg.

fuck

hade skrivit ett rätt sjysst inlägg häromdan men släckte ner utan att publicera....satan rätt skön vecka som avslutas med kurs imorgon 9-13  övrig tid dvs 7-9 13-1545 så är det ordinarie tid
slanigt värre.......
väntar med pirrighet inför firmafesten ........ni som känner mig vet ju vad som händer med 12 timmars fri bar....
återstår att se......hörs

kjellman  55:05 min.,,,,,,,,
http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=286168&epslanguage=SV

HELT SJUK

tappade bort visa-kortet i helgen....hm ovanligt nej inte alls 3:e kortet ja ringer nordea och ber om i år. suck.
ungdom som jag är har ja sällan kontanter hemma. bara o gilla läget . skrapade ihop till en yoghurt som fick duga som lunch på jobbet. men igår kom det iaf....storhandlade på vägen hem. blev lite nya grejjer som ja tänkte prova i köket. hoppas någe går o äta av det.

i övrigt smög sig lite halsont på i tisdags eftermiddag....det utvecklades i feber. igår va halsontet över men febern kvar. idag hade jag nog bara lite feber men snuvan kommer ju som alltid i slutet på min sjukdom. är nästan aldrig sjuk. järngosse som man försöker vara så kan man ju inte stanna hemma från jobbet heller. men imorse vare bra nära att jag låg kvar o kastade in handduken men tog en alvedon o cyklade iväg. o överlevde gjorde ja ju. jobbar förmodligen i morgon med.

träningarna ...de kanske viktigaste hittils inför helgens cup har ja dock ställt in. vet av erfarenhet att fast mitt ena jag inbillar sig att jag är frisk så vet det andra jag att så inte är fallet utan bara renederar i att sjukdomen håller i sig i 2 veckor istället för en. att en del personer lever är för mig ett faktum som tränat jämt trots sjuka. hm...

det pågår köttmarknad på jobbet. sjukt o se att så fort en tös rör sig till punkt A så finns det inom 4 minuter i allafall 3 gubbar runt henne.(en är 2 är 40 o en har barn o fru.. man vet vad dom tänker med . gör inte saken mindre äcklig. fiona.

ska bli jävligt intressant o se hur firmafesten utvecklar sig. antingen så blir den för städad,stel och grå. alla håller igen och önskar att dom aldrig låtit sig skriva på den där listan. eller så spårar det totalt. (min melodi) och urartar i vokabulärkrig vilket senare innebär att det ligger ett par,kanske 3 uppsägningsansökningarpå chefens bord måndagen där på. vore för jävla kul. många funny stories vid matbordet. a just det matbordet...är en liten funny story.

kom en ny tjej till jobbet i måndags. innan det satt vi 5-7 snubbar och ett sago vid samma bord. jämt. nu när hon började och placerade sig vid ett annat bord satt helt plötsligt 4 gubbar vid hennes bord. äckligt tätt. klet smet usch.

kom på en dikt...

Till dom gamla....:

Alla tror ingen får, stackars barn, ser ni inte hur dåligt hon mår, banta 20 år om det går. eller fäll en tår.

mycket text nu o lite bild ....skittråkigt sorry my bad.

il bruncho....



regn ..smådegig i pallet....hm cykeln fick skjutsa mig till ekershallen där ja köpte det som retade smaklökarna mest...

blev dagens wok m biff....päroncider ..samt 2 grahamsfrallor m 2 skivor billinge och hamburgerkött.

okej att de regnar lite en sån här dag...men nu ere ju storm och regn går ju inte o va ute. så dagens ärenden is cancelled.!

dave...

this rhyme is for my brother dave...

he`s name is dave, he`s straight from the cave.....you better dig your own grave cause dave want`s rave....

instead he goes to disco  in san fransisco hoe....screamin` here we goooo

reminds me of tobbe the afroo ,almost niggro ......plays pimp yo but still just a boy ,found out his dick for a toy.,..hope he`ll enjoy. poor boy.

more to come ...hope  you`d like`d it ....if you did...don`t deny it.

RSS 2.0
Test