Frölunda . Skratt

Färjestad hade chansen igår att säkra en semifinalplats om man vann bort mot Frölunda. Började rätt bra o inför tredje hade man 4-2. Sen slappnade alla av o 5 minuter senare hade Frölunda 5-4. Ganska logiskt . Att fbk spelar dåligt och inte vinner på bortaplan i en kvart är helt ok ,t.o.m kalkylerat . Men det Frölunda kallar för arrangemang är fanimig det löjligaste jag (sverige?) varit med om. 

* Ljuset som inte nämns i media . Lamporna var släckta i hörnen så hela hallen fick släckas o tändas om. (spelavbrott till frölundas fördel)

*En sill-alkis slänger in en flaska på plan. Omspolning. Just då till färjestads fördel.

* "Klockstrulet" i slutet. 19:55 på uret och tekning i frölundas zon. Man vinner teken och får fram pucken snett inåt bakåt ...nånstanns under passen ljuder en slutsignal och fbk sätter pucken. Det som stör mig mest är en snubbe i sekket som man hör prata under utredningen av målet.
Domarn frågar vad som händer varpå han säger att "nej signalen bara ringde,ja vet inte jag kan inte ens med den här, den är nog glapp. "

VAD i helvete gör då den killen där? Och varför TAR han diskussionen med domaren? Jag tvivlar ju på att det inte är han som kör klockan  vilket att fint försöker binda in i sin bortförklaring.

Hursom så ska enligt reglerna det vara mål om ej domare eller sekket blåst av med manuell visselpipa. Skitsamma. Det bjuder vi på . Men om nu inte situationen är "giltig". Varför får då FBK fortsätta matchen 3 sekunder? 19:57. ??? Nej många frågetecken . Hade mer agg igår men nu har det värsta släppt. Kanske lika bra .

Summan blir att lördagsmatchen blir till Färjestads fördel. Kan man få mer tändvätska än det här? Knappast.


Välkomna till Karlstad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test