käk

har slukat sjuka mängder mat i helgen som inte ens är slut än. åt ganska nyttigt hela veckan först. men den obligatoriska fredagskebaben på haga-grillen blev avstampet för en florrig helg. fredag kväll bjöd på after-work-öl med dave. senare gick vi till donkan ...köpte 1 bigmac + 3 cheese. gav dock bort en cheese. vi gick till en annan vän och drack nån öl till. sen valde jag att avvika. men svängde förbi donkan igen och köpte en big mac, en mcfeast och en mcchicken. hm det tillsammans me all öl som hävdes lär ju ha motsvarat ett helt jävla normalt veckointag kalorimässigt. men gott är det.  Anna Skipper gråter.

idag blev det favoritbrunch från ekershallen. hittade en stor låda dagens wok som var biff m chilisås till det några frallor och Pommac. taget.
ikväll vankades film med boo o tuna. dom köpte med kebabbåt o då bangar man ju inte. nu blir det kvällsmacka men tänkte vara nyttig och kanske lägga på en gurkskiva eller två.....ovanpå osten så klart.

Shopping på förmiddagen. Tvungen o ha en klubba inför morgondagens premiärfajt mot Nerike på bortais. Zone Envy. Bra skit. Får vi se om den levererar. Köpte även en gryta med durk i. Skönt o slippa vanliga stora otympliga plastiga durkslagsaset. känns jävligt 90-tal för övrigt. Köpte även en långpanna som skal öka min motivation till att göra god husmanskost.

//er krobbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test