inte så tokigt ändå.

vaknade upp ovanligt kry imorse. kan ha o göra med att ja skulle jobba med start 0700. bra gick det o soft vare. va gör man annars för vettigt fram till 14 på en lördag? kan jobba varje lördag om det är så.
va ja hade glömt var att 94-erna,grabbarna hade DM-gruppspel idag. tänkte att ja skulle slippa. men några suckar senare var ja i ett omklädningsrum med centrar och försvar och försökte förklara hur man skulle försvara sig.

succe`. 2a dm finalen i rad nu . o fan om vi inte ska ta guld i år. det tar vi . i år bestämmer jag vilka som ska få vara på banan och inte. klart. check.

en nöjd coach kom hem för en timme sen och fick knäppa sin första kalla för kvällen. köpte med några på väg hem från jobbet. köpte med köttbullar o mjölk med som för övrig är en väldigt underskattad dryck i ungkarlskretsar.

match imorgon ....lindesberg hemma. att vi fick spö med 13-11 !!! sist borta bör räcka som motivation för att tvåla dit dom i morgon. alla gör sitt för att ladda på bästa sätt. alltså med lite skön mat och några kalla.

Kommentarer
Postat av: Korkkis

Sen när blev mjölk underskattat?

2008-10-20 @ 06:20:09
URL: http://korkkis.blogg.se/
Postat av: krobbe

sen ja sa det mjölkförsäljningen har gått ner rejät sista åren.

2008-10-21 @ 14:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test