av äters för äters.....
Fylld Sprödinbakad kycklingbröstfilè m spritsad potatismos .
För jävla gott...orkade dock inte vänta tillräckligt på moset som annars ser mkt mer elegant ut. men men.
Ta en kycklingfilè o banka på den när den ligger i en fryspåse eller dyl....snitta upp den och i med fyllning med soltorkad tomat, ost och vitlök. något annat om man gillar det.
doppa kycklingen i ägg....sedan i mjöl och sist i ströbröd ....sesamfrö om man vill se bild.
Stek kycklingen tills den får fin färg toppa med lite olivolja på slutet.
Gör mos...av potatis eller pulvermos....ner med det i en påse...klipp hål och spritsa ut på ett bakplåtspapper i valfri figurering. toppa med pommeskrydda. in i ugnen med det. och när du tippar på att det är c.a 7 minuter kvar av moset så lägger du in kycklingen.... servera med kall bea från a`la carte. !!
Smaklig måltid.
Kommentarer
Postat av: Emma
Kocken! Lät gott!
Trackback